LOK negrasās apmaksāt Olimpiskā centra sadārdzinātos rēķinus
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 15:57
  • LSM
  • 6

LOK negrasās apmaksāt Olimpiskā centra sadārdzinātos rēķinus

LOK nostāja pret Olimpiskā centra rēķiniem

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) ir skaidri paziņojusi, ka neplāno apmaksāt Olimpiskā centra (OC) sadārdzinātos rēķinus. Komitejas pārstāvji norāda, ka līguma maksas paaugstināšana ir nepieņemama un ir gatavi aizstāvēt savas intereses tiesā, ja tas būs nepieciešams.

Saeimas komisijas sēde un iesaistītās puses

Šodien notika Saeimas komisijas sēde, kurā piedalījās LOK pārstāvji, Rīgas pašvaldības pārstāvji un Finanšu ministrija. Sēdes laikā tika apspriesti radušās problēmas un iespējamie risinājumi. Tomēr arī šoreiz risinājums netika panākts.

Paredzēti termiņi risinājuma meklēšanai

Kaut arī konkrēts risinājums netika atrasts, komisija nospraude datumu, līdz kuram jābūt atrastam kompromisam attiecībā uz nomas līguma maksas paaugstināšanu bija jāatrod. Šis solis liecina par gribu turpināt sarunas un mēģināt rast abām pusēm pieņemamu risinājumu.

Turpmākās darbības un perspektīvas

LOK un Rīgas pašvaldība turpinās sarunas, bet, ja šāda kompromisa nenotiks, ir sagaidāms iespējams tiesu process. Šī situācija atspoguļo plašākas problēmas sporta finansēšanā un infrastruktūras uzturēšanā Latvijā, kas prasa savlaicīgu un efektīvu risinājumu meklēšanu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas