• 2024. gada 28. augusts 16:30
  • TV3
  • 8

"Precējies. Ir bērni" zvaigzne Eplgeita apgalvo, ka seriāla tēvs Eds O`Nīls viņu uzaudzinājis arī dzīvē

Kristīnas Eplgeitas atklājumi par Edu O`Nīlu

Seriāla “Precējies. Ir bērni” zvaigzne Kristīna Eplgeita nesen piedalījās podkāstā “MeSsy with Christina Applegate and Jamie-Lynn Sigler”, kurā viņa dalījās aizkustinošā stāstā par savu attiecību ar Eds O`Nīlu. Eplgeita apgalvoja, ka O`Nīls, kurš attēloja viņas tēvu seriāla vēsturē, ir bijis svarīgs cilvēks arī viņas reālajā dzīvē.

Eds O`Nīls kā mentors un tēvs

Kristīna minēja, ka Eds O`Nīls viņu “uzaudzinājis” arī filmēšanās laukumā. Viņa uzsvēra, ka O`Nīls ir sniedzis viņai ne tikai profesionālas vadlīnijas, bet arī emocionālu atbalstu, kas izpaudies, piemērojoties aktieru vidē. “Viņš bija vairāk nekā tikai kolēģis; viņš bija kā tēvs,” teica Eplgeita, piebilstot, ka O`Nīls palīdzējis sagatavoties dzīvei gan ārpus kameras, gan iekšpusē.

Attiecību nozīme uz filmēšanas laukuma

Eplgeita uzsvēra, ka spēcīgas attiecības starp aktieriem ir būtiskas veiksmīga seriāla realizēšanai. Eds O`Nīls ne tikai dalījās ar savu pieredzi, bet arī iedrošināja jaunākos aktierus. Viņam ir izdevies radīt vidi, kurā jūtas droši un spēj mācīties, kas ir lielisks piemērs tam, kā attiecības var bagātināt profesionālā dzīvē.

Kopējā pieredze un atmiņas

Pateicoties šīm attiecībām, Kristīna Eplgeita var dalīties ne tikai savā ceļojumā kā aktrise, bet arī sniegt skatītājiem iedvesmojošu stāstu par to, kā būt ģimenes daļai, pat, ja tas ir tikai ekrānā. Viņas stāstos par Edsu O`Nīlu iznirst ne tikai viņu kopīgā darba pieredze, bet arī dziļā emocionālā saikne, kas ir veidojusies laika gaitā. Šādas atziņas liecina par to, cik svarīgas ir attiecības uz filmēšanas laukuma un reālajā dzīvē, un kā tās var būt par pamatu turpmākajiem panākumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas