Pret Franciju un Slovēniju biļetes gandrīz izpirktas, apgrozībā laiž arī stāvvietas

Papildu biļetes pieejamas olimpiskajām spēlēm

No 26. augusta faniem ir iespēja iegādāties papildu biļetes uz Latvijas hokeja izlases spēlēm olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā. Šīs spēles notiks no 29. augusta līdz 1. septembrim “Arēna Rīga”. Latvijas Hokeja federācija informēja, ka šī ir lieliska iespēja gan hokeja entuziastiem, gan jaunajiem faniem, kuri vēlas piedalīties šajā nozīmīgajā pasākumā.

Biļetes izpirktas, atbloķē pēdējās vietas

Tiek ziņots, ka biļetes uz spēlēm gandrīz visās kategorijās jau ir izpirktas. Līdz ar to tiek atbloķētas pēdējās iepriekš rezervētās vietas, lai nodrošinātu visiem interesentiem iespēju iegādāties biļetes. Šis ir nozīmīgs moments ne tikai spēļu iznākumam, bet arī Latvijas hokeja popularitātei.

Jaunas stāvvietas pieejamas apmeklētājiem

Papildus biļetēm, kas šobrīd ir pieejamas, hokeja fani var arī iegādāties stāvvietas, kas tiek laistas apgrozībā. Tas ērti risina problēmu par auto novietošanas iespējām, kas bieži vien ir aktuāla pasākumu apmeklētājiem. Arī tas liecina par Latvijas Hokeja federācijas apņemšanos nodrošināt labāku pakalpojumu kvalitāti hokeja līdzjutējiem.

Fanu atbalsts – vitāls faktors uzvarai

Latvijas hokeja izlasei ir nepieciešams spēcīgs līdzjutēju atbalsts, kas var būt izšķirošs nepāra spēlēs. Līdz ar šo notikumu pieaug atbalstītāju mobilizācija, un katra biļete ir svarīga, lai radītu siltu un uzmundrinošu atmosfēru “Arēna Rīga”. Hokeja kopiena ir satraukta par gaidāmajām spēlēm un sagatavošanos. Dīvaini, bet, pat ja biļetes tiek ātri izpirktas, Latvijas hokeja talanta un fanu atbalsta spēja turpināt augt ir neapšaubāma. Neaizmirsīsim, ka kopā mēs veidojam Latvijas hokeju!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas