R. Kurucs un Zoriks rezultatīvi savu komandu zaudējumosBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

R. Kurucs un Zoriks rezultatīvi savu komandu zaudējumos

Brāļu Kurucu zaudējums Spānijas ACB līgā

Sestdien, 28. septembrī, brāļu Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētā "Murcia" vienība cieta zaudējumu Spānijas ACB līgas mačā, spēlējot izbraukumā pret Badalonas "Joventut". Šajā spēlē "Murcia" komanda nespēja noturēt konkurenci un piedzīvoja sakāvi ar 76:91.

Spēles gaita un izsniegumi

Pirmajā ceturtdaļā "Murcia" komanda ielaida 28 punktus, savukārt guva tikai 16, kas radīja lielu spiedienu uz viņiem visā mača gaitā. Otrajā ceturtdaļā veicot uzlabojumus un palielinot punktu skaitu līdz 27, tomēr rezultāts joprojām bija par labu "Joventut". Noslēdzošajā ceturtdaļā "Murcia" nespēja atspēlēties, un pasliktinoties aizsardzības sniegumam, atkal zaudēja 24 punktus.

Zorika komanda zaudē Francijā

Tikmēr Francijas augstākajā "LNB Elite" līgā Kristera Zorika vadītā "Le Portel" komanda piedzīvoja līdzīgu likteni. Viņi zaudēja pret "Nanterre" basketbolistiem, neskatoties uz centieniem atgūt iniciatīvu.

Rezultatīvi sniegumi neskatoties uz zaudējumiem

Lai arī "Murcia" un "Le Portel" komandas centās parādīt labu sniegumu, abām komandām diemžēl nebija lemts izcīnīt uzvaras. Brāļiem Kuruciem un Kristeram Zorikam tomēr izdevās izcelties ar individuālo sniegumu, kas ļāva viņiem gūt punktus pat smagajos zaudējumos. Šie spēlētāji turpina meklēt veidus, kā uzlabot savas komandas sniegumu nākamajās spēlēs, lai galu galā izcīnītu vēlamās uzvaras.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas