"Raganu slotu balle" LVM Kalsnavas arborētumā jau 12.oktobrī!Dabā
Foto un virsraksts: LA
  • 2024. gada 11. oktobris 10:49
  • LA
  • 4

"Raganu slotu balle" LVM Kalsnavas arborētumā jau 12.oktobrī!

Maģiskais notikums Kalsnavā

Latvijas valsts mežu Kalsnavas arborētums aicina visus apmeklētājus uz gada maģiskāko notikumu – “Raganu slotu balli”, kas norisināsies jau 12. oktobrī. Šī ir lieliska iespēja gan bērniem, gan pieaugušajiem piedzīvot burvīgas un aizraujošas aktivitātes, kas iepriecinās visus apmeklētājus.

Aizrautīgas aktivitātes visai ģimenei

Pasākumā "Raganu slotu balle" apmeklētāji varēs piedalīties dažādās radošajās darbnīcās, izbaudīt spēles, un, protams, iepazīt pasākuma galveno vaininieci – raganu slotu. Šī ir unikāla iespēja piedalīties jautrās aktivitātēs, kas veidotas, lai iepriecinātu un izglītotu visus dalībniekus.

Raganu slotu noslēpums

Raganu slota, kas ir pasākuma centrālā tēma, patiesībā ir nevis fantastiska radība, bet gan skuju kokaugu kolekcija, kas attīstījusies ģenētiskas mutācijas rezultātā. Tās dekoratīvās formas un īpašības ir unikālas un noteikti iekaros apmeklētāju sirdis. Iepazīstoties ar šo burvīgo augu, varēsiet uzzināt par tā īpašībām un kopšanu.

Aicinājums apmeklēt pasākumu

“Raganu slotu balle” ir ne tikai izklaidējošs pasākums, bet arī lieliska iespēja pavadīt laiku ģimenes lokā un draugu sabiedrībā. Organizatori aicina visus pievienoties šai maģiskajai ballītei, kas solās būt neaizmirstams piedzīvojums Kalsnavā. Neaizmirstiet sagatavot savas raganas un burvju slotas – jaunas piedzīvojumu formas gaida!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas