Razma uzvar trīs ''top15'' spēlētājus un aizspēlējas līdz Eiropas tūres posma 1/2 finālamCiti sporta veidi — Darts
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Razma uzvar trīs ''top15'' spēlētājus un aizspēlējas līdz Eiropas tūres posma 1/2 finālam

Razma uzvar trīs ''top15'' spēlētājus

Šajā nedēļas nogalē Vācijā norisinājās kārtējais Eiropas tūres posms šautriņu mešanā, piedaloties arī latvietim Madaram Razmam. Dalība izdevās veiksmīga. Apspēlējot tādus rangā augstu esošus šautriņu metējus kā Deivu Čiznalu, Krisu Dobiju un Džo Kalenu, Razma tika līdz turnīra pusfinālam.

Aizspēlējas līdz Eiropas tūres posma 1/2 finālam

Razma uzvarēja trīs ''top15'' spēlētājus un tika līdz turnīra pusfinālam, kurā viņam nācās atzīt Roba Krosa pārākumu. Ar šo veiksmīgo sniegumu latvietis ir pierādījis savu spēcīgo un neatlaidīgo attieksmi pret šautriņu mešanu un ir pelnījis atzinību no saviem konkurentiem. Viņam nācās pārspēt daudzus labi pazīstamus un pieredzējušus spēlētājus, kas liecina par viņa augsto meistarību šajā sporta veidā.

Daļa no Eiropas tūres gaidāma 1/2 finālā

Madars Razma ir pierādījis, ka spēj cīnīties un konkurēt ar labākajiem EuroTour šautriņu mešanas spēlētājiem. Viņa pārstāvētā Latvija var lepoties ar viņa panākumiem un cer uz vēl lielākiem rezultātiem nākotnē. Aizraujošs posms nākamajā Eiropas tūres sacensībā varētu palīdzēt viņam turpināt uzvaru ceļu un iegūt prestižo titulu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas