Režisors Reinis Suhanovs: “Iekšējais skeptiķis dzen uz priekšu”Cilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 25. jūlijs 12:08
  • NRA
  • 10

Režisors Reinis Suhanovs: “Iekšējais skeptiķis dzen uz priekšu”

Režisora viedoklis par teātra nākotni

Reinis Suhanovs, talantīgs režisors un scenogrāfs, uzsver, cik būtiski ir piesaistīt jaunos talantus teātra jomā. "Ja mums nebūs jaunu cilvēku, kuriem interesē teātris un tādi, kuri vēlas strādāt profesionāli visaugstākajā līmenī, tad teātrim tālāk nav jēgas," viņš saka, liekot akcentu uz jauniešu lomu un iesaisti mākslas pasaulē.

Valmieras vasaras teātra festivāla nozīme

Suhanova vārdi ir jo aktuālāki, jo tuvākajā laikā norisināsies Valmieras vasaras teātra festivāls, kas ilgs no 2. līdz 4. augustam. Šis pasākums ir ne tikai iespēja iegūt jaunas pieredzes gan skatītājiem, gan dalībniekiem, bet arī būtiska platforma, kur jaunie talanti var sevi parādīt un iepazīstināt ar savām prasmēm.

Iekšējais skeptiķis kā motivācija

Režisors uzsver, ka viņa "iekšējais skeptiķis" ir tas, kas viņu dzen uz priekšu. Šis dzinulis palīdz viņam konstantajā attīstībā un jauno izaicinājumu meklēšanā, kas ir īpaši svarīgi, ja runājam par kultūru un mākslu. Skepticismā slēpjas vēlme pēc izcilības un spēja pārvarēt grūtības, kas pārņem jebkuru radošu personību.

Aicina piedalīties un atbalstīt

Reinis Suhanovs aicina visus, kas interesējas par teātri, aktīvi piedalīties festivālā un atbalstīt jaunos māksliniekus. “Tas ir brīnišķīgs laiks, lai iepazītu un redzētu, ko nākotne var piedāvāt,” viņš aicina, norādot uz iespēju, ko piedāvā Valmieras vasaras teātra festivāls. Reinis Suhanovs ir pārliecināts, ka ar jauniem cilvēkiem un svaigām idejām teātris spēs attīstīties un saglabāt savu nozīmi sabiedrībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas