• 2024. gada 30. augusts 18:12
  • NRA
  • 5

Saulkrastu novadā remontdarbu laikā apgāzies ceļa veltnis; ir cietušais

Notikuma apraksts

Ceturtdien, iekš Saulkrastu novada Sējas pagasta, notika nelaime, kurā remontdarbu laikā apgāzās ceļa veltnis. Šis incidents izraisīja cilvēka ievainojumus, par ko ziņu sniedz Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Informācija par cietušo

Pagaidām nav publiski pieejama detalizēta informācija par cietušā stāvokli. VUGD norādījusi, ka notikuma vietā nekavējoties ieradās glābšanas dienestu pārstāvji, lai sniegtu palīdzību cietušajam un nodrošinātu drošību apkārtējās teritorijā.

Remontdarbi un drošības pasākumi

Sējas pagastā šobrīd norit ceļa remontdarbi, kuru laikā tiek veikta ceļa seguma uzlabošana. Tiek izsacīta cerība, ka šādi negadījumi neietekmēs turpmākos darbus un ka tiks stiprināti drošības pasākumi, lai novērstu līdzīgu situāciju atkārtošanos nākotnē.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta loma

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informēja, ka viņi regulāri uzrauga un izvērtē riskus, kas saistīti ar remontdarbiem un ceļu būves aktivitātēm. Šādi incidenti uzsver nepieciešamību pēc stingrākas drošības uzraudzības un apmācību samazināšanas riska situācijās.

Secinājumi

Šis incidents Saulkrastu novadā ir atgādinājums par to, cik svarīgi ir ievērot drošības noteikumus remontdarbu laikā. Ceram, ka cietušais ātri atveseļosies un nākamajos projektos tiks ņemti vērā šū situācijas mācības, lai nodrošinātu vispārēju ceļu drošību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas