Šefpavāra Māra Jansona uz ugunskura gatavots plovs
Šefpavāra Māra Jansona uz ugunskura gatavots plovs
Diriģents Mārtiņš Klišāns šefpavāru Māri Jansonu un viesus uzņems lauku mājā Kurzemē. Diena būs silta un saulaina, tāpēc šefpavārs izlems daļu no vakariņām gatavot uz ugunskura.
Vakariņas lauku mājā
Šefpavārs Māris Jansons un diriģents Mārtiņš Klišāns sagatavos vakariņas lauku mājā Kurzemē. Šīs vakariņas būs īpašas, jo daļa no ēdienu būs gatavoti uz ugunskura, kas piešķirs īpašu garšu maltītei.
Plovs uz ugunskura
Galvenais gardums, ko gatavos šefpavārs Māris Jansons uz ugunskura, būs plovs. Šī tradicionālā latviešu ēdiena gatavošanas process uz ugunskura piešķirs tam īpašu aromātu un garšu, kas būs baudāmu visiem viesiem.
Siltā un saulainā diena
Vakariņas, kas tiks pasniegtas lauku mājā Kurzemē, notiks silta un saulainā dienā. Tas ļaus viesiem baudīt gardumus ārā, atpūšoties dabā un izbaudot mājīgo atmosfēru, ko radīs šefpavāra un diriģenta rūpes.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit