• 2024. gada 31. augusts 16:45
  • TV3
  • 6

Selēnas Gomesas pēdējās fotogrāfijas rada spekulācijas par saderināšanos ar Benniju Blanko

Vairāk foto skaties šeit

Selēna Gomesa un Bennijs Blanko: Mīlestības stāsts turpinās

Selēna Gomesa, talantīgā aktrise un dziedātāja, jau vairāk nekā gadu ir attiecībās ar mūziķi Benniju Blanko. Šīs attiecības ir raisījušas interesi ne tikai pie faniem, bet arī plašākā sabiedrībā, un nesenās ziņas liecina, ka varētu būt vēl kaut kas vairāk nekā tikai mīlestība.

Paparaci uzņem fotogrāfijas ar "īpašu" gredzentiņu

Pēdējās paparaci uzņemtās fotogrāfijas, kurās Selēna tiek iemūžināta, dodoties pastaigā pa Losandželosas ielām, ir izsaukušas daudz spekulāciju. Aktierē uz rokas ir redzams skaists gredzens, kas, šķiet, ir vairāk nekā tikai aksesuārs. Šis sīks, bet ievērības cienīgs elements ir radījis baumas par saderināšanos starp abām sabiedrībā zināmajām personām.

Fanu reakcija un mediju spekulācijas

Sociālajos tīklos un medijās fani ir sākuši aktīvi izteikt savas domas par šo jauno attīstību. Vairāki sekotāji ir izteikuši cerības, ka Selēna un Bennijs patiešām ir saderinājušies, savukārt citi ir skeptiski un prasa pieņēmumu pierādījumus. Mediju platformas ir sākušas apkopot viedokļus un novērojumus, turpinot attīstīt šo stāstu.

Ir laiks gaidīt oficiālus paziņojumus?

Patlaban nav oficiālu paziņojumu ne no Selēnas, ne no Bennija puses. Daudzi fani cer, ka nākotnē tiks izvērsts kāds oficiāls paziņojums, kas apstiprinās vai noraidīs šīs spekulācijas. Zem šīm noslēpumainajām fotogrāfijām ir izveidojušās daudzas teorijas un cerības, taču pagaidām mums atliek vien gaidīt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas