Sesks kandidē uz vietu "M-Sport Ford" komandā nākamajai WRC sezonaiCiti/Motoru sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 24. septembris 11:03
  • Delfi
  • 15

Sesks kandidē uz vietu "M-Sport Ford" komandā nākamajai WRC sezonai

Mārtiņš Sesks - cerīgais kandidāts uz M-Sport Ford komandas vietu

Latvijas rallija pilots Mārtiņš Sesks šobrīd ir viens no potenciālajiem kandidātiem uz dalību "M-Sport Ford" komandā nākamajā pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonā. Informācija par Seska kandidatūru nāk no Malkolma Vilsona, "M-Sport" vadītāja, kurš intervijā rallija medijam "Dirt Fish" apstiprināja, ka Mārtiņš tiek apsvērts kā viens no konkurentiem.

Pārmaiņu laiks WRC čempionātā

Pasaules rallija čempionāts ir līmenis, kurā dalībnieki sacenšas ne tikai par uzvarām, bet arī par prestižu un iespējām attīstīt savu karjeru starptautiskā mērogā. "M-Sport Ford" ir viena no vadošajām komandām šajā sportā un Mārtiņa Seska iekļaušana komandā varētu būt nozīmīgs solis ne tikai viņa karjerā, bet arī Latvijas rallija prestižā.

Mārtiņa Seska sasniegumi

Mārtiņš Sesks ir kļuvis par ievērojamu vārdu Latvijas auto sportā, piedaloties dažādās sacensībās un gūstot panākumus. Viņa pieredze un talants var pārliecināt komandas vadību par viņa piemērotību WRC vidē. Seska spēja ātri pielāgoties dažādiem apstākļiem un izcili vadīt auto ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc viņš tiek apsvērts šajā konkursā.

Nākošie soļi un gaidīšanas periods

Kamēr gaidām oficiālu paziņojumu par Mārtiņa Seska iekļaušanu "M-Sport Ford" komandā, ir jāseko līdzi citiem kandidātiem un iespējamiem izsistiem notikumiem WRC pasaulē. Malkolms Vilsons norādīja, ka lēmums tiks pieņemts tuvākajā nākotnē, un rallija fani visā pasaulē ar nepacietību gaida paziņojumu par to, kuri piloti pārstāvēs "M-Sport Ford" 2024. gada sezonā. Šī ir lieliska iespēja Mārtiņam Seska karjerā, un Latvija ar cerībām raugās uz viņa gaidāmajām sacensībām skatuves augšgalā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas