Sieviešu basketbola izlases kandidātu sarakstā spēlēm pret oimpiskajām vicečempionēm un Īriju iekļauj vienu potenciālo debitantiSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Sieviešu basketbola izlases kandidātu sarakstā spēlēm pret oimpiskajām vicečempionēm un Īriju iekļauj vienu potenciālo debitanti

Jaunumi Latvijas sieviešu basketbolā

Latvijas sieviešu basketbola izlases kandidātu saraksts pirms gaidāmajām 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm ir publicēts. Atsauces avots ir Latvijas Basketbola savienība (LBS), kas informē, ka šajā sarakstā iekļautas 15 spēlētājas.

Jaunā potenciālā debitante

Starptautiskā turnīra gaidot, būtu jāatzīmē, ka izlasē ir iekļauta viena potenciālā debitante. Tas ir nozīmīgs solis gan spēlētājai pašai, gan Latvijas sieviešu basketbola attīstībai kopumā. Šis solis var nest jaunas iespējas un cerības izlasē.

Spēles pret olimpiskajām vicečempionēm un Īriju

Latvijas izlases gaidāmās spēles būs pret olimpiskajām vicečempionēm, kas noteikti solās būt izaicinājums. Turklāt, komanda dosies arī cīņā pret Īriju, kur katra spēle būs svarīga ne tikai punktu iegūšanai, bet arī pieredzes uzkrāšanai un komandas saliedēšanai.

Komandas sagatavošanās process

Sagatavošanās process ir vairāk nekā tikai treniņi un spēles; tas ietver arī emocionālo un psiholoģisko sagatavošanos. Komandas treneris un personāls strādā pie tā, lai veidotu komandas garu un nostiprinātu pārstāvniecības sajūtu visās spēlētājās. Latvijas sieviešu basketbola izlases fanus uzrunā aicinājums atbalstīt komandu šajā nozīmīgajā ceļojumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas