Sīpolu zupa latviskā gaumē
Sīpolu zupa latviskā gaumē
Šajā reizē Liene Zemīte un Mārcis Mitrēvics gatavos gardu, latvisku sīpolu zupu, tradicionālās zupas sastāvdaļas, baltvīnu un brendiju, aizvietojot ar tumšo “Bauskas alu” un maizes vāciņu – ar apaļiem “Veggy Crush” kaņepju kraukšķiem.
Sīpolu zupas gatavošanas process
Lienes un Mārča radītā sīpolu zupa sastāv no tradicionālajām sastāvdaļām, piemēram, sīpoliem, ķiplokiem, kartupeļiem un garšvielām, bet tiek papildināta ar oriģināliem elementiem, kas padara to īpašu.
Alternatīvās sastāvdaļas
Tumšā “Bauskas alus” un kaņepju kraukšķi "Veggy Crush" ne tikai dod zupai interesantu garšas niansi, bet arī padara to par autentisku latvisku ēdienu.
Izvērtējums
Lienes un Mārča radītā sīpolu zupa ar alternatīvajām sastāvdaļām pārsteidz ar savu gaumīgo un pārsteidzošo garšu, kas apmierinās katra gourmeta prasmes.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit