• 2024. gada 21. aprīlis 10:23
  • TV3
  • 24

Sīpolu zupa latviskā gaumē

Sīpolu zupa latviskā gaumē

Šajā reizē Liene Zemīte un Mārcis Mitrēvics gatavos gardu, latvisku sīpolu zupu, tradicionālās zupas sastāvdaļas, baltvīnu un brendiju, aizvietojot ar tumšo “Bauskas alu” un maizes vāciņu – ar apaļiem “Veggy Crush” kaņepju kraukšķiem.

Sīpolu zupas gatavošanas process

Lienes un Mārča radītā sīpolu zupa sastāv no tradicionālajām sastāvdaļām, piemēram, sīpoliem, ķiplokiem, kartupeļiem un garšvielām, bet tiek papildināta ar oriģināliem elementiem, kas padara to īpašu.

Alternatīvās sastāvdaļas

Tumšā “Bauskas alus” un kaņepju kraukšķi "Veggy Crush" ne tikai dod zupai interesantu garšas niansi, bet arī padara to par autentisku latvisku ēdienu.

Izvērtējums

Lienes un Mārča radītā sīpolu zupa ar alternatīvajām sastāvdaļām pārsteidz ar savu gaumīgo un pārsteidzošo garšu, kas apmierinās katra gourmeta prasmes.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas