Štolcermanis kvalifikācijas braucienos Moncā ieņem 15. un 11. vietuMotoru sports
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Štolcermanis kvalifikācijas braucienos Moncā ieņem 15. un 11. vietu

Štolcermanis Moncā izcīna 15. un 11. vietu

Šonedēļ Moncā notiek Euro 4 čempionāta noslēdzošā posma kvalifikācijas braucieni, kuros latviešu autosportists Tomass Štolcermanis ieguvis 15. un 11. vietu. Šie rezultāti liecina par izaicinājumiem trasē, jo pilots neiekļuva pirmajā desmitniekā, kas var ietekmēt viņa iespējas nākamajās sacensībās.

Cīņa par titulu debitantu ieskaitē

Neskatoties uz kvalifikācijas sacensību rezultātiem, Štolcermanim šajā posmā ir iespēja cīnīties par titulu debitantu ieskaitē. Pirmā no trim sacīkstēm sāksies jau šo pēcpusdien, un tas ir brīdis, kad ikvienam sportistam ir iespēja pierādīt sevi un parādīt, ka cīņa par apbalvojumiem joprojām ir aktuāla.

Optimisms pirms sacensībām

Štolcermanis izsaka optimismu par savām izredzēm šajā čempionātā. Ja viņš spēs pielāgoties trases apstākļiem un izmantot savu pieredzi, ir iespējams izcīnīt labākas vietas sacensību laikā. Latvijas autosportists ir apņēmības pilns pierādīt savu talantu un pacīnīties par labākiem rezultātiem.

Sagaidāmas sīvas cīņas trasē

Šodienas sacīkstēs sagaidāmas sīvas cīņas, jo konkurenti ir labi sagatavoti un motivēti. Štolcermanim, ņemot vērā kvalifikācijas rezultātus, būs jācīnās, lai iegūtu vērtīgus punktus un uzlabotu savu pozīciju kopvērtējumā. Arī Latvijas fani ar nepacietību gaida, kā norisināsies cīņa trasē un vai viņu favorīts spēs izcīnīt godalgas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas