Ten Hāga liktenis neskaidrs: "United" viesos pret "Aston Villa" tiek pie punktaFutbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ten Hāga liktenis neskaidrs: "United" viesos pret "Aston Villa" tiek pie punkta

Anglijas Premjerlīga: Neizšķirts Birmingemā

Anglijas Premjerlīgas septītās kārtas spēles turpinājās ar divām intriģējošām cīņām. Viens no spilgtākajiem notikumiem notika Birmingemā, kur "Aston Villa" savā laukumā uzņēma "Manchester United". Spēle noslēdzās ar rezultātu 0:0, kas radīja papildu spriedzi ne tikai spēlētāju, bet arī kluba vadības vidū.

Punkts vai punkts: Ten Hāga liktenis zem jautājuma zīmes

Pēc neapmierinošā iznākuma pret "Aston Villa" aktualizējās jautājums par galvenā trenera Ērika ten Hāga nākotni "Manchester United" komandā. Fanus un sporta analītiķus satrauc jautājums – vai “United” vadība ir gatava sniegt vēl vienu iespēju Ten Hāgam, vai tomēr nepieciešams jauns kurss?

Cita spēle: "Chelsea" pret "Nottingham"

Tikmēr Londonā "Chelsea" savā mājas stadionā aizvadīja spēli pret "Nottingham", kas noslēdzās ar neizšķirtu 1:1. Šis rezultāts atkal parādīja, cik grūta ir komandas situācija, jo uzvaras steidzamība kļūst arvien izteiktāka.

Apsvērumi par nākotni

Jautājums par Ten Hāga nākotni ir palielinājis spiedienu uz viņu pašam, kā arī kluba vadību. Ja "sarkanajiem velniem" ir ambīcijas cīnīties par augstākām vietām turnīrā, viņiem steidzami jārīkojas, pirms situācija kļūst vēl sarežģītāka. Ten Hāga sniegums šonedēļ varētu būt izšķirošs, lemjot par viņa nākotni klubā.

Secinājums

Neizšķirts pret "Aston Villa" un neskaidrā situācija ņemot vērā Ten Hāga nākotni spēlē nozīmē, ka "Manchester United" stāvoklis ir nenoteikts. Līdz nākamajiem mačiem komanda ir spiesta ātri atrast risinājumus, ja vēlas atjaunot cerības uz veiksmīgu sezonu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas