Porziņģis "no vienas kājas" lādē pustālos "Celtics" treniņāNBA
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 18:01
  • TV3
  • 2

Porziņģis "no vienas kājas" lādē pustālos "Celtics" treniņā

Kristaps Porziņģis turpina rehabilitāciju

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis joprojām atlabst no potītes savainojuma, taču tas netraucē viņam būt daļai no Bostonas “Celtics” komandas, kas šobrīd atrodas Abū Dabī. Porziņģis ir apņēmies atgriezties laukumā spēcīgā formā, gatavojoties jaunajai NBA sezonai.

Treniņš pirms spēles

Neskatoties uz savainojumu, Porziņģis piedalījās vienā no komandas treniņiem, kur viņš apliecināja savas snaipera prasmes. Viņa sniegums kļuva par iedvesmu citiem komandas biedriem, demonstrējot savas spējas pat ar ierobežotu kustību pārvietojoties tikai “no vienas kājas”.

“Celtics” gatavošanās jaunajai sezonai

Bostonas “Celtics” šobrīd koncentrējas uz gatavošanos gaidāmajiem izaicinājumiem, un Porziņģis ir daļa no šī procesā. Komanda vēlas maksimāli sagatavoties sezonai, un viņu spēja iekļaut Porziņģa talantu treniņos ir būtiska, neskatoties uz viņa rehabilitāciju.

Fani un komandas atbalsts

Porziņģa klātbūtne treniņā ir iepriecinošs signāls ne tikai komandas biedriem, bet arī faniem, kuri gaida viņa atgriešanos spēļu laukumos. Basketbola sabiedrība turpina atbalstīt Porziņģi, cerot uz viņa ātru atgriešanos laukumā, lai viņš varētu palīdzēt komandai cīnīties par uzvarām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas