Tiešraide: Baltijas Drifta čempionāta posms "Raganas katls 2024" Semi pro un Pro klases tandēmu kvalifikācijas braucieni

Tiešraidi skaties šeit

Pasākuma pārskats

Šī gada 7. septembrī tiek rīkots ilgi gaidītais Baltijas Drifta čempionāta posms "Raganas katls 2024". Šī lieliskā auto sporta pasākuma notikuma vieta ir Rīgas apkārtne, un tas apvieno drifta entuziastus no visas Baltijas. Čempionāta ietvaros norisināsies kvalifikācijas braucieni Semi Pro un Pro klasēs, kur drifta braucēji pierādīs savas prasmes un talantus.

Pasākuma grafiks

Drifta sacensības sākas sestdien, 7. septembrī, plkst. 15.20. Pasākuma laikā apmeklētāji varēs ne tikai vērot aizraujošas drifta sacensības, bet arī piedalīties dažādās aktivitātēs, kas saistītas ar auto sportu. Šī ir lieliska iespēja tikties ar citiem auto entuziastiem un iepazīties ar jaunākajām tendencēm un tehniku.

Kas jādara apmeklētājiem?

Apmeklētājiem ieteicams ierasties agrāk, lai nodrošinātu labāko redzamību un iespēju piedalīties visās aktivitātēs, kas tiks piedāvātas. Tāpat būs iespēja izbaudīt vietējo ēdienu, kā arī iegādāties piemiņas suvenīrus no pasākuma. Ir plānots, ka pasākums ilgst vairākas stundas, un uz skatuves būs redzami ne tikai drifta braucēji, bet arī viesnākamie mākslinieki.

Drifta braucēju sagatavošanās

Paralēli sacensību norisei, drifta braucēji, kas piedalās, aktīvi gatavojas kvalifikācijas braucieniem. Katrs braucējs cenšas izveidot savu unikālo stilu un uzlabot sniegumu attiecībā uz sacensību prasībām. Šī gada čempionāts solās būt saspringts, un mēs varam sagaidīt augstas kvalitātes braucienus no visiem dalībniekiem.

Noslēgumā

"Raganas katls 2024" ir ne tikai drifta sacensību vieta, bet arī pasākums, kas pulcē kopā auto sporta mīļotājus. Nepalaidiet garām iespēju redzēt kā kvalitatīvi un aizraujoši braucieni var pievērst uzmanību un aizraut brīnišķīgajā auto sporta pasaulē. Aicinām visus interesentus atnākt un izbaudīt šo unikālo pieredzi!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas