Tomātu un kokosa piena krēmzupa ar garnelēmŠefu gaidījāt?
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 11. aprīlis 16:11
  • TV3
  • 19

Tomātu un kokosa piena krēmzupa ar garnelēm

Šefs Raimonds Zommers viesojas pie dejotājas Violas Abramovas-Mailītes

Šefpavārs Raimonds Zommers izbaudīs savu jauno piedzīvojumu, viesojoties pie profesionālas dejotājas un sporta deju treneres Violas Abramovas-Mailītes. Viņš dalīsies ar savu padomu, kā "sadraudzēties" ar želatīnu un pirmo reizi ceļēs galdā Romanesco ziedkāpostu. Šis būs īpašs vakars, kad abi talanti apvienosies, lai radītu garšīgus un aizraujošus ēdienus.

Kulinārija un izsmalcinātas garšas

Šajā tikšanās brīdī Šefs Raimonds Zommers sagatavos tomātu un kokosa piena krēmzupu ar garnelēm. Šis ēdiens būs ne tikai bauda priekš garšas kņazītes, bet arī vizuāls prieks ar Romanesco ziedkāpostu kā dekorāciju. Izsmalcinātās garšas un gardais ēdiens atspoguļos abu mākslinieku aizraušanos un talantus vienā pasākumā.

Iedvesmojiet savu ēdienu mākslu

Tiekoties ar šefpavāru Raimondu Zommeru, Viola Abramova-Mailīte iegūs jaunas iemaņas un iedvesmu savai ēdienu gatavošanai. Šefs dalīsies ar savu pieredzi un padomiem, kā padarīt katru ēdienu par mākslas darbu un kā radīt harmoniju starp garšu un vizuālo baudu ēšanas brīdī. Šis ir tikai pirmais solis šajā kopīgajā ceļojumā, kur gaume, māksla un kultūra apvienosies, lai radītu neaizmirstamus un izsmalcinātus ēdienus. Pasākums sola būt patiesi garšīgs un iedvesmojošs visiem apmeklētājiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas