Toronto "WTA 1000" izlozē Ostapenko neuzzina pirmo pretinieciTeniss — Jeļena Ostapenko
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Toronto "WTA 1000" izlozē Ostapenko neuzzina pirmo pretinieci

Toronto "WTA 1000" turnīrs uzsāk savu ceļu

Šonakt Kanādas lielākajā pilsētā Toronto notika izloze WTA 1000 cietā turnīra ietvaros. Šis notikums iepazīstina tenisa fanus ar gaidāmo sacensību dalībniekiem un izsaka cerības par spraigām spēlēm. Turnīrs ir viens no nozīmīgākajiem sieviešu tenisa kalendārā, piedāvājot spēlētājām iespēju izcīnīt vērtīgus ranga punktus un naudas balvas.

Aļona Ostapenko un viņas ceļš uz uzvaru

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko, kura šobrīd ieņem augsto rangu WTA reitingā, ir sagatavojusies lielajām cīņām. Interesanti, ka Aļona sāks turnīru ar otro kārtu, kas nozīmē, ka viņa jau ir iekļauta turnīra progresīvākajā posmā. Ostapenko pretī stāsies vai nu spāniete Paula Badosa, vai dāniete Klāra Tausone, kuras abām ir savas stiprās puses un spēles stili.

Kāda būs Aļonas pretiniece?

Šobrīd nav zināms, kura no pretiniecēm tiks izraudzīta, taču abas viņas ir spēcīgas spēlētājas. Paula Badosa ir pazīstama ar savu agresīvo spēli un stabilo servēšanu, kamēr Klāra Tausone izceļas ar ātru reakciju un spējām spēlēt augstā intensitātē. Ostapenko tuvākajās dienās būs jāseko līdzi viņu spēlēm, lai labāk sagatavotos potenciālajam duelim.

Gaidas un cerības

Tenisa līdzjutēji visā pasaulē ar nepacietību gaida šā turnīra administrēšanu, kā arī Latvijas tenisa līderes sniegumu. Ostapenko ir ieguvusi ievērojamus panākumus iepriekšējos turnīros, un ļoti iespējams, ka arī šajā paceltu mūsējo garu un palaistu uz priekšu. Noskaņojums ir augstāks nekā jebkad, un fani cer uz izcilu Aļonas sniegumu, kas varētu novest pie jauniem sasniegumiem tenisā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas