Trinkjēri pēc Lietuvas fināla izjaucis ''Žalgiris'' un ''Virtus'' pirmssezonas viesošanos Rīgā

Trinkjēri pēc Lietuvas fināla izjaucis ''Žalgiris'' un ''Virtus'' plānus

Latvijas Basketbola savienība (LBS) šodien oficiāli izziņoja gaidāmo FRACHT Baltijas Superkausa izcīņu, kas notiks 14. un 15. septembrī ''Arēnā Rīga''. Šī turnīra gaitā sacentīsies ne tikai Latvijas un Lietuvas basketbola klubi, bet arī Latvijas un Igaunijas volejbola vienības, radot daudzveidīgu un aizraujošu sporta notikumu.

Turnīra organizācijas izmaiņas

Sākotnēji turnīra organizatori plānoja, ka Rīgā viesosies Kauņas ''Žalgiris'' un Boloņas ''Virtus'', divas ievērojamas komandas Eiropas basketbola ainavā. Tomēr saskaņā ar portāla ''Sportacentrs.com'' rīcībā esošo informāciju, šie plāni mainījās, ņemot vērā Trinkjēru un Lietuvas fināla komandu plānus. Šī grāmata parādīja, ka sporta pasākumos nekas nav noteikts un situācija var strauji mainīties.

Turnīra nozīme un gaidas

FRACHT Baltijas Superkausa izcīņa sola būt nozīmīgs spēks Latvijas un Lietuvas sporta ainavā, stiprinot sadarbību starp abām valstīm. Turnīrs ne tikai pulcēs labākos spēlētājus, bet arī dos iespēju vietējiem faniem redzēt augstākā līmeņa basketbolu. Arī volejbola komandas būs redzamas spēlē, kas papildinās vispārējo sporta atmosfēru pasākumā. Šis pasākums ir gaidāms ar lielu nepacietību, un, neskatoties uz izmaiņām pirmajā plānā, sporta fani noteikti var gaidīt aizrautīgas spēles un lielisku atmosfēru ''Arēnā Rīga''. Turpmākajās nedēļās turpināsim sekot līdzi visām aktualitātēm un informācijai par šo īpašo notikumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas