«TTT-Rīga» piedzīvo otro zaudējumu FIBA Eirokausā
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 19:58
  • LSM
  • 3

«TTT-Rīga» piedzīvo otro zaudējumu FIBA Eirokausā

Mača gaita un iznākums

Ceturtdienas vakarā Rīgā, Olimpiskajā centrā, "TTT-Rīga" piedzīvoja otro zaudējumu FIBA Eirokausā, sastopoties ar Polijas komandu - Sosnovecas "Zaglebie". Spēles laikā Latvijas čempiones demonstrēja cīņassparu, un vēl ceturtajā ceturtdaļā rezultāts bija tuvs - 50:55. Tomēr pāris neprecizitāšu dēļ un pretinieču spēcīgas noslāmdes dēļ, Rīgas komanda spēles izskaņā atkāpās un zaudēja ar rezultātu 54:74.

Spēlētāju sniegums

Lai arī "TTT-Rīga" komanda vēlējās parādīt spēcīgu sniegumu, daļai spēlētāju nebija izdevies sasniegt savu labāko formu. Komandas līdere centās motivēt izvērsto spēli, taču pretinieces pierādīja savu pārākumu, izmantojot katru iespēju un izveidojot izšķirošu pārsvaru. Tomēr Rīgas spēlētājas cīnījās līdz pēdējam brīdim, un viņu apņēmība nepalika nepamanīta.

Komandas nākotnes perspektīvas

Neskatoties uz otru zaudējumu Eirokausā, "TTT-Rīga" treneris un spēlētāji uzsver, ka komanda ir apņēmības pilna uzlabot savu sniegumu turpmākajās spēlēs. Treneris aicina komandu stingrāk pieiet spēlēm un mācīties no šīs pieredzes, lai nākamajos mačos gūtu uzvaras. Tās ir mācības, kas vairos komandas spēku un saliedētību virzoties uz priekšu.

Secinājums

"TTT-Rīga" komanda ir izturējusi grūtu pārbaudi FIBA Eirokausā, taču šis zaudējums kalpos kā stimuls, lai turpinātu strādāt pie saviem trūkumiem. Ar tuvākajiem mačiem, kas tuvojas, būs iespējams redzēt, kā komanda atsāks savu ceļu pretīm uzvarām. Uz atkalredzēšanos sporta laukumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas