U21 izlasi priekšlaicīgi pametušajam Šitam otrie vārti NīderlandēFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

U21 izlasi priekšlaicīgi pametušajam Šitam otrie vārti Nīderlandē

Šita panākumi Nīderlandē

Latvijas U21 izlases bijušais uzbrucējs Dario Šits, neskatoties uz priekšlaicīgu aiziešanu no valstsvienības, turpina izcelties Nīderlandes futbolā. Nesen Šits guva savus otros vārtus šajā sezonā Nīderlandes otro spēcīgāko futbola līgu jeb "Eerste Divisie", palīdzot savai komandai "Helmond Sport" izcīnīt uzvaru pret "De Graafschap" ar rezultātu 3:2.

Uzbrukuma spēks

Šita sniegums šajā spēlē bija īpaši nozīmīgs, jo tas iezīmēja viņa lomu, kā ietekmīgam uzbrucējam, kas spēj izšķirt spēles rezultātu. Ar šiem diviem vārtiem piecās spēlēs Šits ir pierādījis sevi kā nozīmīgu spēlētāju, kas spēj ne tikai gūt vārtus, bet arī uzlabot sava komandas sniegumu kopumā.

Priekšlaicīga aiziešana no U21 izlases

Jāatzīmē, ka Dario Šits iepriekš bija daļa no Latvijas U21 izlases, taču viņa aiziešana no komandas radīja lielu interesi un diskusijas par nākotni un sportista izvēlēm. Neskatoties uz to, Šita dotības Nīderlandē turpina attīstīties, un viņam ir iespēja gūt plašu atpazīstamību ārpus Latvijas.

Būtība un potenciāls

Šita sniegums "Eerste Divisie" liecina par viņa potenciālu kļūt par vienu no izcilākajiem Latvijas futbolistiem nākotnē. Arī šīs sezonas panākumi varētu kalpot kā spēcīgs motivators citiem jaunajiem spēlētājiem, kas cenšas gūt panākumus ārpus Latvijas robežām. Ar cerēm un cerībām varam sagaidīt, kā Dario Šits turpinās attīstīt savu karjeru Nīderlandē un vai viņš kādreiz atgriezīsies Latvijas valstsvienībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas