Uzvarēja čempionus. Vai uzvarēs arī vicečempionus? "Prizma" JelgavāHokejs — Latvijas čempionāts
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Uzvarēja čempionus. Vai uzvarēs arī vicečempionus? "Prizma" Jelgavā

Izlīdzināšanās laiks "Optibet" hokeja līgā

Pēc nedēļas pauzes Latvijas hokeja cienītāji atkal varēs baudīt "Optibet" hokeja līgas (OHL) spēles. Šodien uzsāksies intensīva spēļu diena, kurā tiks aizvadītas divas svarīgas cīņas. Vai vicečempioni "Prizma" atspēlēs savus iepriekšējos zaudējumus un nostiprinās savu pozīciju turnīra tabulas augšgalā?

Spēles un komandu sastāvs

Pulksten 17:00 "Zemgale"/LBTU savā laukumā uzņems viesus no Rīgas – "Prizmu". Šī spēle ir īpaši nozīmīga, ņemot vērā, ka "Prizma" ir pēdējā čempionāta vicečempioni un pašlaik piedzīvo nelielu svārstību periodu. Komandas spēka pārbaude pret "Zemgali" solās būt interesanta, jo abām pusēm ir ko pierādīt.

Spēles tiešraides

Neizpaliks arī tiešraides, kas sniegs iespēju sekot līdzi notikumiem gan Jelgavā, gan Elektrēnos. "Zemgale"/LBTU un "Prizma" spēle tiks pārraidīta vietējā televīzijā TV4, savukārt abu spēļu tiešraides varēs vērot portālā Sportacentrs.com. Hokeja fani noteikti sagatavosies aktīvai līdzjušanai un emocijām.

Uzvaras nozīme

Šī spēle var būt izšķiroša ne tikai "Prizmas" pozīcijai tabulā, bet arī zināmā mērā noteiks komandas garastāvokli tālākajām spēlēm. Uzvara pret "Zemgali" varētu iedvesmot komandu un sniegt pārliecību turpmāk, bet zaudējums radītu bažas par spēku līdzsvaru līgā. Sekosim līdzi spēlēm un gaidīsim rezultātus, jo hokeja sezona turpinās, un katrs punkts ir svarīgs!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas