Valsts policija vēlas noskaidrot attēlā redzamās personas identitātiZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Valsts policija vēlas noskaidrot attēlā redzamās personas identitāti

Valsts policija lūdz palīdzību

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes speciālisti aicina sabiedrību pievērst uzmanību attēlā redzamajai personai. Policija cenšas noskaidrot šīs personas identitāti saistībā ar notikumiem, kuri varētu būt izšķiroši kriminālprocesa izmeklēšanā.

Kas ir attēlā redzamā persona?

Attēlā redzamā persona ir potenciāli saistīta ar noziedzīgu darbību, par kuru policija ir uzsākusi izmeklēšanu. Šī informācija ir būtiska, lai nodrošinātu sabiedrības drošību un efektīvi apkarotu noziedzību Rīgā un dažādās tās apkārtnēs.

Policijas aicinājums

Rīgas Austrumu pārvaldes amatpersonas aicina ikvienu, kuram ir jebkāda informācija par attēlā redzamo personu, sazināties ar policiju. Jūsu sniegtā informācija var izrādīties izšķiroša, lai palīdzētu policijai noskaidrot identitāti un veikt nepieciešamās darbības.

Kontakti un atbildības sajūta

Valsts policija uzsver, ka katra saņemtā informācija ir svarīga. Jūs varat sazināties ar policiju pa norādītajiem kontaktiem, jo īpaši ja jums ir kādi jautājumi vai rūpes par savu drošību. Policija mudina sabiedrību būt atbildīgai un ziņot par jebkādām aizdomīgām aktivitātēm.

Atsaucība no sabiedrības

Sabiedrība ir aicināta sniegt savus priekšlikumus un atbalstu šajā jautājumā. Valsts policija cer uz aktīvu pilsoņu līdzdalību, lai kopīgiem spēkiem veicinātu drošību un kārtību Rīgas ielās. Atcerieties, ka kopīgi varam panākt vairāk!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas