• 2024. gada 16. jūlijs 20:00
  • NRA
  • 23

Vasaras garša! Divu gardu kokteiļu receptes

Vasaras garša tavā glāzē!

AlkOutlet, populārākais interneta veikals alkoholisko dzērienu tirdzniecībai, šovasar piedāvā savus īpašos un svaigus alus kokteiļus. Viens no tiem ir alus kokteilis ar rabarberiem un zemenēm, savukārt otrs - krēmīgs persiku – proseko sorberts. Abi kokteiļi ir ideāli piemēroti vasaras vakariem un svinībām, lai izbaudītu siltos sezona augļus un vēsos dzērienus.

Alus kokteils ar rabarberiem un zemenēm

Šis alus kokteilis ir izgatavots no gaišā alus, kas kombinēts ar svaigi saldajiem un skābajiem rabarberiem un zemenēm. Šis kokteilis ir viegls un atsvaidzinošs, ideāli piemērots vasaras siltajām dienām. Lai pagatavotu šo kokteili, nepieciešams samaisīt gabaliņus rabarberu un zemenu ar alu un izbaudīt tā patiešām unikālo garšu.

Krēmīgs persiku – proseko sorberts

Otrs īpašais vasaras alus kokteilis ir krēmīgs persiku – proseko sorberts. Šis kokteilis savieno persiku saldumu ar proseko atsvaidzinošumu, radot neaizmirstamu garšas piedzīvojumu. Lai pagatavotu šo kokteili, nepieciešams sajauc proseko ar persiku sorbertu un ļaut izkaudēt šo saldu un skābu dzērienu.

Tātad, ja Tu vēlies izbaudīt vasaras garšu tavā glāzē, neiztērējot daudz laika un līdzekļu, nekavējoties dodamies uz AlkOutlet un iegādājamies sastāvdaļas šiem garšīgajiem alus kokteiļiem!


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas