Vecākā Daugavpils iedzīvotāja Marija svin 105 gadu jubilejuSabiedrība
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 17:31
  • TV3
  • 3

Vecākā Daugavpils iedzīvotāja Marija svin 105 gadu jubileju

Gaviļnieces svinības Daugavpilī

Piektdien, 18. oktobrī, Daugavpils iedzīvotājiem bija īpaša iespēja svinēt kopā ar pilsētas vecāko iedzīvotāju Mariju Trošinu, kura svinēja savu 105 gadu jubileju. Šis notikums piesaistīja daudzus viesus, kuri ieradās, lai godinātu gaviļnieci un piedalītos svinībās.

Marijas aktīvais dzīvesveids

Malā no jubilāres gadiem, Marija izstarot īpašu dzīvotprieku un siltumu. Viņa aktīvi komunicēja ar viesiem, daloties pieredzē un stāstot par saviem dzīves notikumiem. Šajā jubilējā varēja sajust, ka Marija ir ne tikai Daugavpils simbols, bet arī spēcīgs iedvesmas avots visiem, kas viņu pazīst.

Apsveikumi un laba vēlējumi

Daugavpils pilsētas pašvaldība ziņo, ka Marija saņēma daudz apsveikumu un labu vēlējumu no draugiem, ģimenes un vietējiem iedzīvotājiem. Viņas 105 gadu jubileja ir ne tikai personīgs sasniegums, bet arī svinība, kas atgādina par dzīves vērtībām, ģimenes saitēm un kopienas nozīmi.

Secinājums

Marija Trošina ir ne tikai Daugavpils iedzīvotāja, bet arī ikviena mēslošanās simbols, kas atspoguļo dzīvesprieku un izturību. Viņas jubileja kļuva par nozīmīgu notikumu, kas iedvesmoja klātesošos un atgādināja par dzīves skaistumu un garumu, kas ir paveicams ar optimismu un mīlestību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas