Sātīgāks par olu kulteni: tradicionālā šakšuka  – ideālas brokastis pāris minūtēsReceptes
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 18:03
  • NRA
  • 4

Sātīgāks par olu kulteni: tradicionālā šakšuka  – ideālas brokastis pāris minūtēs

Tradicionālā šakšuka: Ideālas brokastis pāris minūtēs

Šodien mēs runāsim par šakšuku – austrumniecisku ēdienu, kas pēdējā laikā kļuvis par īstu hitu brokastu izvēlē. Ja esat apnicis katru rītu ēst putras vai ceptas olas, tad šī recepte var sniegt vēsu un sātīgu risinājumu, kas ne tikai iepriecinās garšas kārpiņas, bet arī ļaus ātri pagatavot gardas brokastis.

Tas, ko jums nepieciešams

Šakšuka pamatā ir olas, kas tiek vārītas tomātu mērces kārtā, pievienojot garšvielas un citus dārzeņus. Jums būs nepieciešams: - Tomātu mērce vai svaigi tomāti, - Sīpoli, - Paprika, - Olīveļļa, - Garšvielas: ķimenes, čili, sāls un pipari, - Olas, - Karsta maize un svaigi dārzeņu salāti pasniegšanai.

Pavārmāksla vieglums

Šīs receptes sagatavošana ir viegla un ātra, kas padara to ideālu steidzīgām rīta stundām. Sākot ar dārzeņu sagriešanu un pievienošanu pannai, līdz pat olu pievienošanai, šakšuka var būt gatava mazāk nekā 20 minūtēs.

Ideāli brokastu risinājumi ģimenēm un vecpuišiem

Šakšuka ir lielisks risinājums gan ģimenēm, gan vecpuišiem. Tā ir sātīga un piepildīta ar vitamīniem, padarot to par ideālām brokastīm, kas pietiekami baro visus dienas pienākumiem. Turklāt, šis ēdiens ir ļoti pielāgojams – varat pievienot savus iecienītākos dārzeņus vai garšvielas, lai iegūtu unikālu garšu katru reizi.

Pasniegšana un baudīšana

Tradicionālā šakšuka vislabāk garšo ar karstu maizi, kas palīdz izbaudīt katru gardo mērci. Svaigi dārzeņu salāti kopā ar šo ēdienu padara to vēl veselīgāku un dzīvīgāku. Nav šaubu, ka šī ir izcila izvēle, lai uzsāktu dienu ar labo enerģiju un garastāvokli! Izmēģiniet tradicionālo šakšuku savās brokastīs un ieprieciniet sevi un savus mīļos ar šo austrumniecisko gardumu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas