Noivils vadībā Centrāleiropas rallijā, Mikelsens izstājas pēc avārijasMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Noivils vadībā Centrāleiropas rallijā, Mikelsens izstājas pēc avārijas

Viens solis tuvāk titulam

Pēc piektdienas ātrumposmiem Centrāleiropas rallijā "Hyundai" komandas pilots Tjerī Noivils ir izvirzījies vadībā, demonstrējot ievērojamu sniegumu. Šī nedēļa ir izšķiroša viņa karjerā, jo Noivils ir tuvāk kā jebkad iepriekš nodrošināt savu pirmo WRC (Pasaules rallija čempionāta) titulu. Kaut arī sacensības vēl turpinās, viņa pārsvars ir solīgs un liecina, ka viņš ir gatavs izcīnīt šo prestižo balvu.

Mikelsens piedzīvo neveiksmi

Diemžēl ne viss ir bijis rožains "Hyundai" komandā. Andreass Mikelsens, Noivila komandas biedrs, piedzīvoja avāriju, kas izraisīja viņa izstāšanos no sacensībām. Mikelsens ir bijis spēcīgs konkurents šajā sezonā, tāpēc šī neveiksme ir liels zaudējums ne tikai viņam, bet arī komandai kopumā. Avārijas iemesli vēl tiek izmeklēti, bet ir skaidrs, ka šī situācija ietekmēs komandas taktiku un plānus turpmākajās sacensībās.

Skats uz nākamajiem ātrumposmiem

Lai gan Noivila vadība ir apmierinoša, nākamie ātrumposmi būs izšķiroši, un citi konkurenti noteikti centīsies izmantot jebkuru iespēju, lai apgrūtinātu viņa ceļu uz titulu. Tāpēc Noivilam ir jāturpina koncentrēties un saglabāt līderpozīciju, jo gaidāmās sacensības sola būt aizraujošas. Komanda "Hyundai" ir apņēmusies atbalstīt savu līderi, un visiem ir skaidrs, ka katrs sekunde ir svarīga šajā sacensību cīņā.

Noslēgumā

Centrāleiropas rallijs turpina pārsteigt ar dramatiskām griežām un intensīvām sacensībām. Tjerī Noivils izskatās pēc spēcīga kandidāta uz WRC titulu, kamēr Andreasa Mikelsena neveiksme atgādina, cik neparedzami var būt rallija sacensību apstākļi. Arī nākamie posmi solās būt intriģējoši, un fani ar nepacietību gaida, kā attīstīsies notikumi trasē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas