Ventspilī vicinās ar vērmahta ieroci, Saulkrastos uzliesmo Ziemassvētku lampiņas, Ulbrokas bērniem jāpārvar šķēršļu josla: kriminālā provinceZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Ventspilī vicinās ar vērmahta ieroci, Saulkrastos uzliesmo Ziemassvētku lampiņas, Ulbrokas bērniem jāpārvar šķēršļu josla: kriminālā province

Ventspilī vicinās ar vērmahta ieroci

Pēdējās dienās Ventspilī izskanējušas satraucošas ziņas par vērmahta ierocim līdzīgu priekšmetu, kas atrasts publiskajā telpā. Iedzīvotāji ziņojuši par kādu, kurš rodas ar šo ieroci, radot bailes un sajūtu, ka drošība pilsētā ir apdraudēta. Policija steidzās uz notikuma vietu, norādot, ka šis incidents ir jāizmeklē. Vietējie aicina visus saglabāt mieru un vērsties pie varasiestādēm, ja novēro aizdomīgas aktivitātes.

Saulkrastos uzliesmo Ziemassvētku lampiņas

Svētku periods Saulkrastos sākās ar drāmu, kad aizsvilās Ziemassvētku lampiņu virtene, izraisot mācību pārtraukšanu vietējā vidusskolā. Skolēni tika steidzami izvesti no klasēm, tomēr, par laimi, šoreiz nekas nopietns nenotika. Šis incidents norāda uz to, cik svarīgi ir iepriekš sagatavoties svētkiem un pārliecināties, ka dekorācijas ir drošas. Saulkrastieši šajā gadījumā izrādīja atbildību, veicot pārbaudes par svētku gaismas dekoru drošību.

Ulbrokas bērniem jāpārvar šķēršļu josla: kriminālā province

Ulbrokā gaidāma jauna un izaicinoša aktivitāte – bērniem tiks piedāvāta šķēršļu josla, kas simboliski atspoguļo cīņu pret kriminālajām tendencēm mūsu sabiedrībā. Pasākums ir paredzēts, lai veicinātu bērnu izturību un komandas garu, kā arī izglītotu par drošību. Organizatori aicina vecākus piedalīties un motivēt bērnus aktīvi iekļauties lokālajā dzīvē, tā palīdzot radīt drošāku un veselīgāku vidi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas