''Ventspils'' gatavošanos sezonai turpina ar neveiksmi pret ''Lietkabelis''

BK "Ventspils" nepārliecinoša uzvarā pār "Lietkabelis"

BK "Ventspils" turpina gatavoties jaunajai sezonai, tomēr šodien notikušajā pārbaudes spēlē klubs piedzīvoja smagu neveiksmi. Ar rezultātu 63:103 “Ventspils” komanda piekāpās Paņevežas "Lietkabelis", kas uzrādīja pārliecinošu sniegumu.

Spēles gaita

Spēles gaitā “Ventspils” nespēja atrast pretargumentus pret "Lietkabelis", kuri jau no paša sākuma izvirzījās vadībā. Latvijā pamazām tiek uzsākta sezonas sagatavošanās, taču šāds zaudējums noteikti radīs papildu jautājumus par komandas spēju cīnīties augstākā līmenī.

Roberts Bērze izceļas ar veiksmīgu sniegumu

Lai arī komanda piedzīvoja zaudējumu, individuālie sniegumi bija labāki nekā komandas rezultāts. Roberts Bērze šajā spēlē izcēlās ar 15 gūtajiem punktiem, kas kalpoja kā vienīgais spilgtais mirklis “Ventspils” spēlē. Bērzes sniegums liecina par viņa potenciālu un iespēju kļūt par komandas līderi nākotnē.

Turpmākās perspektīvas

"Ventspils" komanda ir tikai pie savas pārbaudes spēļu sērijas sākuma, un šāds zaudējums noteikti kalpos kā mācības stunda. Nākamajās spēlēs būs jāstrādā pie komandas kopējā snieguma, lai uzlabotu gan aizsardzību, gan uzbrukuma stratēģiju. Laukuma treneru mērķis ir ne tikai uzlabot rezultātu, bet arī sagatavot spēlētājus gaidāmajai sezonai, kas solās būt izaicinoša. Paredzams, ka tuvākajā laikā komanda strādās pie kļūdu novēršanas un spēļu taktikas uzlabošanas, lai līdz sezonas sākumam uzlabotu savus rādītājus un nostiprinātu komandas saliedētību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas