Verpakovskis par izlozi, tikšanos ar Kijivas draugiem un mājas spēļu plāniem

RFS ģenerāldirektora prieks par izlozes rezultātiem

RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis no Monako dalījās ar savām emocijām par UEFA Eiropas līgas pamatturnīra spēļu izlozi, kas norisinājās šodien. Verpakovskis atzina, ka kluba piedalīšanās šāda līmeņa pasākumā ir liels panākums un īpaši priecājās par izlozes rezultātiem, kas sagādājuši iespēju Rīgas Futbola skolai parādīt sevi Eiropā. Šāda veida turnīri ir svarīgi ne tikai klubam, bet arī Latvijas futbolam kopumā.

Mājas spēļu plāni Daugavas stadionā

Tāpat Verpakovskis norādīja, ka mājas spēles Eiropas līgā RFS, visticamāk, aizvadīs Daugavas stadionā. Šī izvēle ir loģiska, ņemot vērā, ka Daugavas stadions ir viens no modernākajiem un piemērotākajiem sporta kompleksiem Latvijā. Tas sniedz iespēju viesiem un līdzjutējiem nodrošināt kvalitatīvu pieredzi un ļauj RFS izpausties savā mājas laukumā ar visu atbalstu.

Uzņēmuma attiecības ar Kijivas draugiem

Verpakovskis arī dalījās savās domās par gaidāmām tikšanām ar Kijivas draugiem, uzsverot, ka klubi un pilsētas var daudz iemācīties viens no otra. Šīs attiecības ir svarīgas, lai veidotu spēcīgu futbolu starptautiskā kontekstā, un Verpakovskis cer uz veiksmīgu sadarbību un apmaiņu pieredzē. Arī RFS esot gatavi piesaistīt jaunus talantus un pilnveidot savu struktūru, izmantojot šos tīklus.

Noslēgumā

RFS šobrīd ir uz jauniem izaicinājumiem, un Verpakovska entuziasms par iespēju piedalīties UEFA Eiropas līgā ir skaidrs. Ar spēcīgu plānu un atbalstu no līdzjutējiem, klubs cer uz panākumiem un nevainojamu sniegumu turnīrā, parādot, ka Latvijas futbolam ir vieta starptautiskajā arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas