Verstapens: "Vienā brīdī ar "Red Bull" mašīnu kaut kas nogāja greizi"

Verstapens atzīst attīstības problēmas

Makss Verstapens, F1 čempionāta līderis, pēdējā sacīkstē Nīderlandē ir izcēlis nopietnas bažas par "Red Bull RB20" sacīkšu auto attīstību. Viņš atzinis, ka ir notikusi novirze no pareizā attīstības ceļa, kā rezultātā mašīnai ir radušās problēmas ar balansējumu un palielinātu riepu nolietošanos.

Rezultāti Nīderlandē

Posmā Nīderlandē Verstapens sacīkstēs finišēja ar 22 sekunžu atpalicību no "McLaren" pilota Lando Norisa, kurš izcīnīja uzvaru. Šis rezultāts ir īpaši satraucošs, ņemot vērā Verstapena līdzšinējo dominanci šajā sezonā.

Tehniskās grūtības un izaicinājumi

Verstapens paudis, ka ritošā daļa un riepu pārvaldība rada arvien lielākas grūtības komandas stratēģijai. Šīs problēmas ir skaidri redzamas sacensību gaitā, kur "Red Bull" automašīna nespēja konkurēt tajos apstākļos, kuros tā iepriekš bija uzvarējusi.

Nākotnes perspektīvas

Diversifikācija un efektīvāka automašīnu attīstība būs būtiska "Red Bull" komandai, lai atgrieztos virsotnē. Verstapens uzsvēris, ka ir nepieciešams ātri identificēt un atrisināt šīs problēmas, lai saglabātu konkurētspēju pārējā sezonā. Šī situācija liek uzdot jautājumus par nākamajiem soļiem, jo "Red Bull" ir jāturpina pastāvīgi attīstīties, lai saglabātu augsto līmeni. F1 fani noteikti ar nepacietību gaidīs, kā šīs grūtības tiks pārvarētas un vai Verstapens varēs atgriezties uz uzvaras ceļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas