VIDEO. Amūras tīģeri Augustu aukstums nebaida! Rīgas zooloģiskajā dārzā viņš izbauda atspirdzinošas peldes arī oktobrīDabā
Foto un virsraksts: LA
  • 2024. gada 10. oktobris 15:44
  • LA
  • 3

VIDEO. Amūras tīģeri Augustu aukstums nebaida! Rīgas zooloģiskajā dārzā viņš izbauda atspirdzinošas peldes arī oktobrī

Video skaties šeit

Amūras tīģeris Augusts – sezonas grands

Amūras tīģeris Augusts nopietni pārsteidz Rīgas zooloģiskā dārza apmeklētājus, jo viņš nebaidās no aukstā laika. Lai gan lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju peldēšanās sezona ir noslēgusies, šis krāšņais dzīvnieks turpina izbaudīt peldes arī oktobrī. Vēl tikai pirms dažiem mēnešiem lielākā daļa cilvēku klusībā sāk būtībā gaidīt pavasara pienākšanu, taču Augusts liek domāt, ka katra diena ir lieliska iespēja izbaudīt ūdens priekus.

Rīga un tās dabas brīnumi

Rīgas zooloģiskais dārzs ir ne tikai mājvieta Amūras tīģeriem, bet arī daudziem citiem savvaļas dzīvniekiem. Dārzs piedāvā apmeklētājiem iespēju vērot dažādas sugas tuvplānā un mācīties par to uzturēšanu un aizsardzību. Augusts, ar savu spēku un eleganci, kalpo kā izcils piemērs tam, kā jāizbauda dzīve pat jebkurā laikā un situācijā.

Peldes kā terapija

Amūras tīģerim peldes ir ne tikai izklaide, bet arī veids, kā uzturēt labu fizisko formu un atbrīvoties no stresa. Pārsteidzoši, ka ģenētiskā mantošana un fiziskās aktivitātes, ko Augusts veic, piesaista daudzu zooloģisko dārzu un dzīvnieku aizsardzības entuziastu uzmanību. Peldēšana pavasara saulē un rudens dzestrumā liek šim izcilajam dzīvniekam justies kā īstam karalim.

Tikšanās Rīgas zooloģiskajā dārzā

Rīgas iedzīvotāji un viesi ir aicināti apmeklēt zooloģisko dārzu un iepazīties ar Augustu un citiem dzīvniekiem. Šī ir lieliska iespēja vērot, kā viņš bauda peldes pat aukstā laikā, kā arī piedalīties īpašās aktivitātēs, kas veltītas dzīvnieku aizsardzībai un izglītošanai. Neatkarīgi no sezonas, Rīgas zooloģiskais dārzs piedāvā ne tikai izglītību, bet arī prieku un brīnišķīgas atmiņas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas