Video: "Auda" ar trim sarkanajām treneru štābam un neieskaitītiem vārtiem pirmoreiz vēsturē pārspēj RFSFutbols — Virslīga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: "Auda" ar trim sarkanajām treneru štābam un neieskaitītiem vārtiem pirmoreiz vēsturē pārspēj RFS

Video skaties šeit

Vēsturiska spēle LNK sporta parkā

Šovakar LNK sporta parkā norisinājās Tonybet Virslīgas 28.kārtas pārceltā spēle starp Rīgas futbolu skolu (RFS) un FK "Auda". Šī spēle paliks atmiņā ne tikai faniem, bet arī Latvijas futbolā, jo "Auda" pirmoreiz vēsturē spēja pārspēt pašreizējos Latvijas čempionus.

Spraiga un nervoza atmosfēra

Mačs izvērtās par ļoti spraigu un nervozu, kurā abas komandas cīnījās par katru punktu. Neskatoties uz notikumiem laukumā, kas iekļāva trīs aizmugures pirmajā puslaikā un neieskaitītus vārtus otrā puslaika vidū, spēle turpinājās ar intensitāti līdz pat pēdējām minūtēm.

Trīs sarkanās kartītes treneru štābam

Šajā spēlē neiztika arī bez traģikiskiem brīžiem, jo treneru korpusam tika parādītas trīs sarkanās kartītes. Tas uzsver mača satraukumu un spriedzi, kas valda uz laukuma, un kā arī liecina par spēles neprognozējamību.

Uzvaras sitiens pēdējā minūtē

Spēles iznākums tika izšķirts 89.minūtē, kad Abdulrahmans Taivo izpildīja uzvaras sitienu, nodrošinot "Audai" vēsturisku uzvaru ar rezultātu 2:1. Šis brīdis kļūs par nozīmīgu notikumu kluba vēsturē un noteikti motivēs komandu turpināt cīnīties par labākiem rezultātiem.

Video apskats par spēli

Jūsu uzmanībai piedāvājam noskatīties mača video apskatu, kurā varēsiet redzēt svarīgākās spēles epizodes un dalīties emocijās ar abām komandām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas