Video: Lēbam pirmā uzvara ar "Dacia", cita ekipāža iegāžas dziļā grāvīMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Lēbam pirmā uzvara ar "Dacia", cita ekipāža iegāžas dziļā grāvī

Video skaties šeit

Marokas rallijreids: Lēbam pirmā uzvara ar "Dacia"

Marokas rallijreida trešajā posmā Latvijas autosporta zvaigzne Sebastjēns Lēbs izcīnīja savu pirmo uzvaru ar jauno "Dacia Sandrider". Šīs sacensības ir īpašas, jo Lēbam tās ir pirmās ar jauno automašīnu, kas tika izstrādāta, lai konkurētu augstākajā līmenī. Uzvara šajā posmā apliecina Lēba pieredzi un talantu, kā arī jauno modeļu potenciālu.

Lēba komandas dinamika

Neskatoties uz Lēba panākumiem, kopvērtējuma līderis joprojām ir viņa komandas biedrs Nasers Al-Atija. Pēc trim posmiem Al-Atija saglabā vadību, tomēr Lēba uzvara liecina par spēcīgu konkurenci komandā un potenciālu tuvākajā nākotnē. Šī situācija noteikti radīs papildus spriedzi un motivāciju abām ekipāžām.

Avarija un izaicinājumi trasē

Kamēr Lēbam sokas lieliski, Latvijas ekipāža Alijas Kolokas piedzīvoja skiļķošanu, iegāžoties dziļā, mākslīgi veidotā notekgrāvī. Tas ir vēl viens pierādījums tam, ka Marokas rallijreidā trase var būt ļoti izaicinoša, un pat pieredzējuši braucēji var saskarties ar negaidītām grūtībām. Ekipāža centīsies atgūties un turpināt sacensības, jo pieļautās kļūdas ir daļa no sacensību procesa.

Nākotnes izaicinājumi

Marokas rallijreida turpinājumā būs interesanti vērot, kā attīstīsies situācija starp Lēbu un Al-Atiju, kā arī citiem konkurentiem. Lēba izrādītā snieguma rezultātā ir jāpievērš uzmanība arī jaajiem dalībniekiem, kas var radīt pārsteigumus. Kādi būs nākamie posmi? Vai Lēbs spēs nodrošināt sev stabilu pozīciju? Laiks rādīs, bet līdz tam mēs varam gaidīt aizraujošus un spriedzi pilnus notikumus uz trases.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas