Video: Logano ar degvielas taupīšanas metodi uzvar NASCAR posmā LasvegasāMotoru sports
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Logano ar degvielas taupīšanas metodi uzvar NASCAR posmā Lasvegasā

Video skaties šeit

Uzvara Lasvegasā ar stratēģiju

Divkārtējais NASCAR čempions Džoījs Logano naktī uz svētdienu guva uzvaru posmā Lasvegasā, demonstrējot izcilu stratēģisko domāšanu un degvielas taupīšanas prasmes. Šī uzvara vērš uzmanību uz Logano spēju pielāgoties mainīgajai sacīkšu situācijai, kas viņam sniedza iespēju kļūt par vienu no četriem "Cup Series" titula pretendentiem pēdējā posmā.

Neikdienišķā izvēle trasē

Kamēr vairums sportistu izvēlējās doties boksos, Logano izvēlējās palikt trasē, cerot tikt līdz finišam, izmantojot degvielas taupīšanas metodi. Šāda pieeja ražoja spriedzi, jo citi braucēji, piemēram, Daniels Svaress, sākumā ieņēma vadību. Taču Logano neatlaidība un stratēģiskā prasmīga plānošana deva rezultātu, un viņš spēja pārņemt pirmo vietu pēdējos apļos.

Neplānotais titula gājiens

Neskatoties uz pirmsākotnējiem zaudējumiem un mazinātajām izredzēm uz titulu, situācija izmainījās pēc Alekša Bovmana diskvalifikācijas. Tas deva Logano otro iespēju, un ar šo uzvaru viņš nodrošināja savu vietu pēdējā kārtā "Championship 4". Tagad viņam ir lieliskas izredzes trešo reizi kļūt par čempionu, un sezonas beigas solās būt ļoti spraigas.

Atslēgas vārdi un nākotnes skatījums

Džoija Logano uzvara Lasvegasā ne tikai nostiprina viņa pozīciju titula cīņā, bet arī parāda tā nozīmi stratēģijā un izturībā. Arī turpmākajos posmos viņam būs jāpielieto līdzīgas metodes un jāuztur koncentrēšanās, jo pretinieki noteikti nesēdēs rokas klēpī. Fani ar nepacietību gaida, kā norisināsies fināla izšķirošās sacensības un vai Logano izdosies atkārtoti kļūt par NASCAR čempionu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas