«Radio Naba» 22. jubileju svinēs ar koncertnotikumu «2 Naba plates – DJ Krankenwagen un Effekts»
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 09:57
  • LSM
  • 4

«Radio Naba» 22. jubileju svinēs ar koncertnotikumu «2 Naba plates – DJ Krankenwagen un Effekts»

Radio Naba svin 22. jubileju ar koncertu

Šogad Latvijas radio stacija "Radio Naba" atzīmēs savu 22. gadadienu ar īpašu koncertnotikumu "2 Naba plates". Pasākums notiks šī gada 30. novembrī "Angāra" koncertzālē, sākot pulksten 19:00. Uz šo notikumu gaidīti visi mūzikas mīļotāji, kas vēlas piedzīvot unikālu muzikālu pieredzi un atbalstīt vietējos māksliniekus.

Divas jaunas plates - divi atšķirīgi muzikālie pasaules redzējumi

Koncertā tiks prezentētas divas jaunas plates. Pirmā ir muzikālās apvienības "DJ Krankenwagen" plate "Lēnā palīdzība", kas apvieno elektroniskās mūzikas stilus un eksperimentus ar dažādiem ritmiem. Otrā ir grupas "Effekts" plate "Zudusī paaudze", kas piedāvā roka ritmus un spēcīgas lirikas, pieskaroties jauno paaudžu izaicinājumiem un emocijām.

Kāpēc šis koncerts ir neaizmirstams notikums?

"2 Naba plates" koncerts solās būt ne tikai muzikāls piedzīvojums, bet arī nozīmīgs notikums Latvijas kultūras dzīvē. Tas piedāvā iespēju iepazīties ar jauniem un inovatīviem māksliniekiem, kā arī nostiprināt "Radio Naba" lomu Latvijas mūzikas telpā. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja ne tikai klausīties jauno mūziku, bet arī būt klātesošiem "Radio Naba" svinībās, piedaloties kultūras un radošo ideju apmaiņā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas