Pēc 32 stundām un 214 km «Backyard ultra» komandu čempionāta uzvarētājs – Artis Zvejnieks
Dzīve un stils
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 13:15
  • LSM
  • 3

Pēc 32 stundām un 214 km «Backyard ultra» komandu čempionāta uzvarētājs – Artis Zvejnieks

«Backyard ultra» sacensību sākums

Sestdien, 19. oktobrī, pulksten 15, Jēkabpils Mežaparkā sākās "Backyard ultra" (BYU) pasaules komandu čempionāta satelītsacensības. Šīs sacensības pulcēja dažādas komandas, kas sacentās par iespēju piedalīties gaidāmajā pasaules čempionātā ASV.

Latvijas BYU komanda

Latvijas BYU komanda, kas sastāvēja no 15 dedzīgiem skrējējiem, rādīja izcilu sniegumu. Komandas dalībnieki nepārtraukti cīnījās pret laiku un nogurumu, cenšoties paveikt pēc iespējas vairāk kilometru šo izaicinošo sacensību laikā.

Pusceļš uz uzvaru

Pēc 32 stundu ilgas cīņas un kopumā pieveiktiem 214 kilometriem apkārt Radžu ūdenskrātuvei, sacensības sasniedza savu kulmināciju. Visi skrējēji demonstrēja ne tikai fizisko spēku, bet arī apbrīnojamu izturību un komandas garu līdz pēdējam aplim.

Uzvarētājs – Artis Zvejnieks

Par šo izaicinošo sacīkšu uzvarētāju kļuva Artis Zvejnieks no Vecbebriem. Viņa sniegums ir apliecinājums tam, cik vielo centību pieliek Latvijas skrējēji, un viņa panākumi ir motivācija citiem piedalīties šādās sacensībās nākotnē.

Noslēguma vārdi

Artis Zvejnieks ne tikai ieguvis uzvaru, bet arī paudis dziļu gandarījumu par piedalīšanos sacensībās. Jēkabpils Sporta centrs informēja, ka šie panākumi ir liels solis tuvāk nākamajam pasaules čempionātam, un cer uz vēl lielākiem sasniegumiem Latvijas skrējēju rindās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas