Policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2003. gadā dzimušo PēteriRīgā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 16:17
  • NRA
  • 4

Policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2003. gadā dzimušo Pēteri

Policija izsludina meklēšanu

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonas ir uzsākušas meklēšanas darbības, lai atrastu bezvēsts prombūtnē esošo 2003. gadā dzimušo Pēteri Grinkeviču. Šī informācija ir izskanējusi sociālajos tīklos un plašsaziņas līdzekļos, mudinot sabiedrību aktīvi iesaistīties meklēšanā.

Pētera pazušanas apstākļi

Saskaņā ar policijas sniegto informāciju, Pēteris pēdējo reizi redzēts [ievietot datumu vai laiku, ja tas ir zināms], kopš tā laika nav saņemtas ziņas par viņa atrašanās vietu. Policija aicina ikvienu, kuram ir kāda informācija par zēna prombūtni vai iespējamo atrašanās vietu, sazināties ar policiju.

Aicinas sabiedrību uz sadarbību

Rīgas policija atkārtoti uzsver, cik svarīga ir sabiedrības līdzdalība šādās situācijās. Katrs, pat šķietami niecīgs, informācijas fragments var palīdzēt Mežstrādnieka Rīgas reģiona meklēšanas grupām atrast Pēteri un nodrošināt viņa drošību.

Kā ziņot par iespējamu informāciju

Ja jums ir kāda informācija par Pēteri Grinkeviču vai viņa iespējamo atrašanās vietu, lūgums sazināties ar Valsts policiju pa tālruni [ievietot policijas kontaktinformāciju] vai apmeklēt tuvāko policijas iecirkni. Jūsu palīdzība var izrādīties izšķiroša!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas