• 2024. gada 29. maijs 16:39
  • Delfi
  • 12

Video: Porziņģa un Bertāna komandas biedri iekļūst NBA sezonas kuriozu izlasē

Video skaties šeit

Leģendārā centra pozīcijas basketbolista Šakila O'Nīla rubrika "Shaqtin' a Fool"

Leģendārā centra pozīcijas basketbolista Šakila O'Nīla kuriozu rubrika "Shaqtin' a Fool" ir kļuvusi par stabilu vērtību Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kultūrā. Šajā rubrikā tiek demontrēti komiski NBA spēlētāju kļūdai un neveiksmes.

Porziņģa un Bertāna komandas biedri iekļuvuši NBA sezonas kuriozā izlasē

Aizvadītā regulārā NBA čempionāta apkopojumā tika noskaidrots, ka latviešu basketbolisti Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns ir iekļuvuši "Shaqtin' a Fool" jeb kuriozāko izlasi. Abi spēlētāji tika iekļauti šajā izlasē par savām komiskajām kļūdām un neveiksmēm laukumā.

Kuriozākie brīži no Porziņģa un Bertāna spēlēm

Viens no kuriozākajiem brīžiem no Porziņģa un Bertāna spēlēm, kas tika iekļauti "Shaqtin' a Fool" izlasē, bija Porziņģa neveiksmīgais gājiens uz grozu, kad viņš pamanījās izdarīt nesekmīgu metienu. Savukārt Bertāns bija iekļauts izlasē par stāvokli, kad viņš nejauši gandrīz panesīs grozu pretinieku komandai. Šie brīži, kaut arī nedaudz komiski, parāda, ka pat pieredzējušajiem un augstākajai līgai pārstāvošajiem spēlētājiem var rasties neveiksmes un kļūdas laukumā. Gan Porziņa, gan Bertāna komandas noteikti strādās, lai šādas situācijas nākotnē nezaudētos, bet pagaidām viņi var dalīties ar smejošiem mirkļiem no savām spēlēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas