Video: Sāremā salas grants ceļus iekaro arī latviešu rallija ekipāžasMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Sāremā salas grants ceļus iekaro arī latviešu rallija ekipāžas

Video skaties šeit

Rudens rallijs Sāremā: Tradīcijas turpinājums

Piektdienas vakarā un sestdien Sāremā norisinājās tradicionālās rudens rallija sacensības, kas pulcēja lielu dalībnieku skaitu un pievērsa uzmanību ne tikai vietējiem entuziastiem, bet arī kaimiņvalstu sportistiem. Sacensības bija Igaunijas čempionāta noslēdzošais posms, un tas vienmēr ir bijis notikums, kas piepildīts ar spriedzi un aizrautību.

Latviešu ekipāžu veiksmīgais starts

Šogad Sāremā startēja vairākas ātras latviešu ekipāžas, kas pierādīja, ka arī Latvijas rallista talantam ir vieta starptautiskajā arēnā. Lielākais prieks bija par Kalvi Blūmu, kurš ne tikai izcīnīja uzvaru savā klasē, bet arī ierindojās desmitajā vietā kopējā vērtējumā. Tas ir ievērojams panākums, ņemot vērā sacensību līmeni un spēcīgo konkurenci.

Diskvalifikācija sērijā

Tomēr ne viss gāja pēc plāna. Pēc pozitīvām snieguma ziņām, Blūmam bija jāsaskaras ar nepatīkamu pārsteigumu – diskvalifikāciju par tehnisku pārkāpumu. Šis incidents lika viņam un viņa komandai pārvērtēt savas stratēģijas un tehnisko aprīkojumu, kas nākotnē noteikti būs par pamatu mācībām un uzlabojumiem.

Nākotnes izaicinājumi

Lai gan diskvalifikācija ir vilšanās, latviešu ekipāžu sniegums Sāremā parāda, ka viņi ir gatavi konkurēt un gūt panākumus Igaunijas rallija ainavā. Rallija fani un sportisti ar nepacietību gaida nākamos gadus, cerot uz vairāk pozitīvām ziņām un iespējām, kā arī uz jauniem izaicinājumiem, kas gaida nākamajos posmos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas