Video: Somu ekipāža iespaidīgi avarē jau Sāremā rallija pirmajā ātrumposmāMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Somu ekipāža iespaidīgi avarē jau Sāremā rallija pirmajā ātrumposmā

Video skaties šeit

Somu pilotam neveiksmīgs starts

Sāremā rallijs 2023. gada sezonā uzsācis savu ceļu ar satraucošām ziņām. Somu ekipāža, kuru vadīja pilots Tomijs Jilham, piedzīvoja smagu avāriju jau pirmajā ātrumposmā. Šī negadījuma dēļ ekipāža nespēja turpināt sacensības, kas, protams, izsita no sliedēm visus klātesošos līdzjutējus un organizatorus.

Avarija trases līkumā

Pirmā ātrumposma laikā, kad Jilham centās veikt līkumu, ekipāža neierakstījās un izbrauca no trases, rezultātā "Škoda Fabia R5" automašīna sāka kūleņot. Šis iespaidīgais negadījums beidzās ar mašīnas pilnīgu sadragāšanu, kas liecina par ekstrēmām situācijām, ar kurām saskaras rallija braucēji.

Mierinājums sportistu veselībā

Par laimi, avārijas rezultātā sportistu veselībai viss bija kārtībā. Tas ir svarīgs aspekts, jo arvien ir jāatceras par rallija sacensību bīstamību, kurā dalībnieki pakļaujas lielām riskam. Rallija organizatori un līdzjutēji ar vieglumu uzelpoja, uzzinot, ka Jilham un viņa ekipāža ir nesavainoti.

Skatītāju reakcija un nākotnes perspektīvas

Negadījums izraisījis plašu diskusiju ne tikai starp līdzjutējiem, bet arī rallija sabiedrībā. Daudzi fani izsaka atbalstu somu pilotam, cerot uz viņa ātru atgriešanos trasē. Rallija entuziasti gaida, kā Tomijam Jilham izdosies atgūties un turpināt sacensības nākamajos posmos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas