Video: Vārtsargs gūst vārtus NHL mačāHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

Video: Vārtsargs gūst vārtus NHL mačā

Video skaties šeit

Vārtsarga vēsture NHL

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ir notikums, kas noteikti paliks atmiņā hokeja faniem – vārtsargs Filips Gustafsons no Minesotas "Wild" guvis vārtus regulārā čempionāta spēlē. Šī ir īpaša un retā parādība, kad vārtsargi spēj ne tikai aizsargāt savus vārtus, bet arī gūt vārtus pret pretiniekiem.

Spēles detalizācija

Otrdien, spēlē pret Sentluisas "Blues", Gustafsons izcēlās ar vārtu guvumu, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru ar rezultātu 4:1. Spēležs noslēdzās ar periodu rezultātiem 1:0, 1:0 un 2:1, kā rezultātā "Wild" spēja iegūt svarīgus trīs punktus.

Gustafsona sniegums

Filips Gustafsons ne tikai izcēlās ar vārtu guvumu, bet arī demonstrēja izcilu sniegumu visā spēlē, palīdzot komandai aizsargāt vārtus un gūt uzvaru. Viņa paveiktais ir iedvesmojošs piemērs jauniem hokejistiem, pierādot, ka vārtsargiem ir iespēja būt ne tikai aizsargiem, bet arī savas komandas spēles veidotājiem.

Fanu reakcija un nozīme

Šāds notikums noteikti uzbudināja fanu sirdis ne tikai Minesotā, bet arī visā NHL kopienā. Vārtsarga vārtu guvums ir retums hokejā, un tas liecina par darba nozīmi un talantu hokeja pasaulē. Vārtsargu gūšana ir negaidīts, taču skaists moments, kas paliks hokeja vēsturē.

Noslēgums

Gustafsona vārtu guvums ir apliecinājums tam, ka hokejs ir dinamiska un pārsteigumiem bagāta spēle. Minesotas "Wild" fani, kā arī hokeja entuziasti visā pasaulē noteikti atcerēsies šo brīdi ilgi, un tas dod cerību uz aizraujošām spēlēm turpmāk.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas