Voitāne pagarina vienošanos ar Islandes komandu IBVFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Voitāne pagarina vienošanos ar Islandes komandu IBV

Voitāne turpinās karjeru Islandē

Latvijas sieviešu futbola izlases pussardze Sandra Voitāne ir pagarinājusi līgumu ar Islandes komandu IBV. Pirmajā pirmdienā klubs oficiāli paziņoja par šo svarīgo notikumu, apliecinot Voitānes nozīmīgo lomu un ieguldījumu komandas sniegumā.

Divu gadu vienošanās

Sandra Voitāne ir parakstījusi jaunu divu gadu vienošanos ar Vestmannaeijāras IBV, tādējādi ne tikai nodrošinot sev stabilu spēles vidi, bet arī turpinot attīstīt savu karjeru augsta līmeņa profesionālajā futbolā. Šī vienošanās liecina par komandas uzticēšanos viņai un ir apliecinājums viņas izcilajai spēļu tehnikai un taktiskajai izpratnei.

Voitānes ieguldījums komandā

Voitāne ir pierādījusi sevi kā būtisku spēlētāju IBV, piedaloties komandas svarīgākajos mačos un demonstrējot savu izcilību gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Viņas pieredze un spēka sajūta noteikti palīdzēs uzlabot komandas rezultātus nākamajās sezonās un sniegs iespēju kļūt par līderi laukumā.

Kluba nākotnes perspektīvas

IBV klubs, turpinot sadarbību ar Voitāni, svinīgi raugās nākotnē. Pagarinātā vienošanās ne tikai piesaista uzmanību no faniem, bet arī liecina par kluba ambīcijām sasniegt augstākā līmeņa izcīnītās trofejas. Kopā ar Voitāni IBV cer uz veiksmīgām izsistēm un konkurenci Islandes futbola līgā. Voitānes lēmums pavadīt vēl divus gadus Islandē noteikti ir apsveicams solis gan viņas, gan kluba attīstībā. Fani noteikti gaidīs ar nepacietību nākamos mačus, kur Sandra turpinās pierādīt savas futbolista spējas laukumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas