Zemes nomas maksas kāpums apdraudēs "Rimi" OSC pakalpojumu pieejamībuCiti sporta veidi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Zemes nomas maksas kāpums apdraudēs "Rimi" OSC pakalpojumu pieejamību

Rīkojums par zemes nomas maksas kāpumu

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs (OSC) nesen saņēmis oficiālu paziņojumu no Rīgas domes, kas informē par gaidāmajiem grozījumiem zemes nomas maksās. Sakot, ka no oktobra vidēji vairāk nekā desmit reizes tiks paaugstināta zemes nomas maksa, šī izmaiņa apgrūtinās centra darbību un pakalpojumu pieejamību.

Ietekme uz pakalpojumu pieejamību

Zemes nomas maksas palielināšanās rada būtiskas bažas par “Rimi” OSC pakalpojumu pieejamību plašākai apmeklētāju publikai. Uzkrātās izmaksas var novest pie tā, ka centrs nespēs piedāvāt savus tradicionālos sporta un atpūtas pakalpojumus ikvienam interesentam. “Rimi” OSC ir kļuvis par sporta un aktīvas atpūtas centru, tomēr šādas izmaksas var ierobežot pieejamību un novest pie cenu paaugstinājuma.

Sabiedrības reakcija

Sabiedrībā jau ir izskanējušas bažas par centram demonstrēto pieejamību un aktivitātēm, kas veicina iedzīvotāju veselību un sportiskos sasniegumus. “Rimi” OSC ir viens no svarīgākajiem sporta centriem Rīgā, un tā pakalpojumu ierobežošana var novest pie negatīvām sekām veselības un sporta attīstībā Latvijā.

Nākotnes perspektīvas

Lai risinātu radušās problēmas, jautājums par zemes nomas maksām tiks uzdots atbildīgajām institūcijām. “Rimi” OSC vadība plāno meklēt risinājumus, lai saglabātu pakalpojumus iedzīvotājiem, tomēr nepieciešama arī sabiedrības un interešu pārstāvju atbalsts šī jautājuma risināšanai. Tāpat ir jāizvērtē, kā šī situācija varētu ietekmēt citus sporta centrus un ēkas Rīgā, kas varētu saskarties ar līdzīgām problēmām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas