• 2024. gada 6. septembris 12:07
  • TV3
  • 9

Znaroks pamet KHL un kļūst par NHL kluba "Flyers" skautu konsultantu

Oļegs Znaroks pievienojas NHL kluba "Flyers" komandai

Bijušais Latvijas izlases uzbrucējs un vēlāk galvenais treneris Oļegs Znaroks ir uzsācis jaunu karjeras posmu, kļūstot par NHL kluba Filadelfijas “Flyers” Eiropas spēlētāju skautu konsultantu. Klubs oficiāli apstiprināja šo informāciju, norādot uz Znaroka plašo pieredzi un zināšanām, kas varēs būt vērtīgas jauno talantu meklēšanā Eiropā.

Znaroka pieredze hokeja pasaulē

Oļegs Znaroks ir pazīstams kā viens no vadošajiem Latvijas hokeja speciālistiem, kura karjera ietver gan spēlētāja, gan trenera amatu. Viņš ir vadījis Latvijas izlašu komandas, kā arī guvis atzinību KHL, kur svinēja panākumus ar klubiem. Znaroks ir pazīstams ne tikai ar savām taktiskajām prasmēm, bet arī ar spēlētāju attīstības atbalstu, ko viņš sniedzis savā karjeras laikā.

Jaunās lomas nozīme un perspektīvas

Strādājot kā skautu konsultants, Znaroks iegūs iespēju strādāt ciešā sadarbībā ar "Flyers" administrāciju, sniedzot atbalstu jauno spēlētāju atlases procesā. Viņa plašā pieredze un sakari hokeja vidē Eiropā ļaus klubam labāk izprast potenciālos talantus, kas varētu pievienoties NHL. Klubs izsaka cerību, ka Znaroka līdzdalība palīdzēs uzlabot “Flyers” komandas sastāvu un nākotnes perspektīvas.

Apsveikumi un labas vēlēšanas

Hokeja sabiedrība sveic Znaroku ar jauno lomu, izsakot cerības, ka viņa ieguldījums veicinās Latvijas hokeja attīstību un veiksmes stāstus. Oļegs Znaroks, ar savu nesavtīgu pieeju un atbildību, noteikti ieņems svarīgu vietu “Flyers” komandā, un mēs ar interesi sekosim viņa karjerai šajā starptautiskajā hokeja arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas