20 izsaukumi dienā – pieaug pieprasījums pēc palīdzības uz ceļaZiņas
Foto un virsraksts: Delfi

20 izsaukumi dienā – pieaug pieprasījums pēc palīdzības uz ceļa

Pieprasījuma pieaugums pēc palīdzības uz ceļa

Šogad autoķibeles uz ceļa ir sasniegušas jaunu līmeni, ar vidēji 20 izsaukumiem dienā. Apdrošināšanas sabiedrība "Balta" ziņo, ka pieprasījums pēc palīdzības ir ievērojami pieaudzis, un tas ir saistīts gan ar rudenī raksturīgajām, gan arī vasarā un ziemā aktuālajām problēmām.

Sezonas ietekme uz auto stāvokli

Rudens mēneši ir īpaši izaicinoši autovadītājiem, jo tie ir starpsezonā un reizē simbolizē pāreju starp vasaras un ziemas apstākļiem. Šajā periodā autovadītājiem ir jāņem vērā dažādas auto problēmas, kas var rasties kā no vasaras ekspluatācijas, tā arī sagatavojoties ziemai.

Finansiālās sekas

Apdrošināšanas sabiedrība "Balta" līdz šim šogad ir izmaksājusi gandrīz 780 000 eiro palīdzības uz ceļa gadījumiem. Šī summa liecina par to, cik svarīgi ir regulāri sekot transportlīdzekļa tehniskajam stāvoklim, lai izvairītos no dārgiem izsaukumiem uz ceļa.

Profilakse kā galvenais faktors

Auto īpašniekiem ir jāsaprot, ka regulāra auto apkope un saudzīga attieksme pret transportlīdzekli var ievērojami samazināt iespēju saskarties ar nepatīkamiem pārsteigumiem uz ceļa. Sagatavojoties rudens izmaiņām, autovadītāji var pasargāt sevi no būtiskām problēmām un uzlabot ceļu satiksmes drošību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas