7 stundas ar galvu uz leju, iesprūdusi starp akmeņiem. Pastaiga, kas varēja beigties letāliPasaulē
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 16:00
  • NRA
  • 4

7 stundas ar galvu uz leju, iesprūdusi starp akmeņiem. Pastaiga, kas varēja beigties letāli

Jauka pastaiga ar bīstamu pavērsienu

Sievietei, kura devās pastaigā Hanteras ielejā Austrālijā, piedzīvojums beidzās ar šokējošu notikumu. Viņas vēlme izvilkt pazaudēto tālruni no akmeņiem pārvērtās par kritisku situāciju, kad viņa neapdomīgi iekrita akmeņu plaisā un palika iestrēgusi ar galvu uz leju.

Septiņas stundas mua nezināmiem akmeņiem

Sieviete pavadīja neparasti garu laiku - septiņas stundas - iestrēgusi starp akmeņiem. Šajā laikā viņa nedabūja ne ēdienu, nedz ūdeni, un pēdējais, kas viņu varēja mierināt, bija cerība, ka kāds viņu pamanīs un izglābs. Šī nepatīkamā situācija varēja beigties letāli, ja vien viņa nebūtu spējusi izdzīvot tik ilgi.

Glābšanas operācija un varoņi

Visbeidzot, kad sieviete kļuva par pazīstamu stāstu, varas iestādes saņēma ziņas par viņas situāciju un ātri reaģēja. Speciāli glābēji ieradās uz notikuma vietu, veiksmīgi izsniedzot nepieciešamo palīdzību, ļaujot sievietei atgriezties pie viņas parastajā pastaigā un izglābt viņas dzīvību.

Pamatnostādnes drošai rīcībai

Šis gadījums kalpo kā atgādinājums par nepieciešamību būt uzmanīgiem, dodoties dabā, jo negaidītas situācijas var rasties jebkurā laikā. Lai izvairītos no līdzīgām nepatikšanām, ir svarīgi pārliecināties par saviem apstākļiem un iepriekš plānot savas aktivitātes, kā arī, ja iespējams, neizmantot tehnoloģijas tur, kur tās var radīt riskus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas