Aktrise Akvelīna Līvmane. Pati sev burveCilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 26. jūlijs 07:42
  • NRA
  • 31

Aktrise Akvelīna Līvmane. Pati sev burve

Aktrise un astroloģe Akvelīna Līvmane atgriežas uz skatuves

Pēdējoreiz uz Dailes teātra skatuves Akvelīna Līvmane oficiāli uzstājās tik sen, ka pat pati aktrise vairs nenāk prātā, kad tas bija. Laikā, kad viņa bija prom no teātra, dzīve turpināja attīstīties, un šķiet, ka Līvmane tagad ir atgriezusies cita cilvēka ādā – persona, kas ir likusi savām acīm ieraudzīt pasaules plašumu un dziļumu.

No teātra uz astroloģiju

„Tā bija cita Akvelīna, cita dzīve, cits teātris un cita pasaule. Tā patiešām bija cita pasaule,” viņa dalās savās sajūtās par aizvadītajiem gadiem. Akvelīna, kura ir ne tikai teātra un kino mīluļu iecienīta aktrise, arī ieguvusi zināšanas astroloģijā, apgalvo, ka pēdējo piecu gadu pieredze viņai ir ļāvusi apjaust daudz ko, ko agrāk varēja tikai nojaust vai saskatīt miglaini.

Atgriešanās Dailes teātrī

Līvmane ir viena no Latvijas izcilākajām aktrisēm, kuras talants ir apliecināts gan uz teātra skatuves, gan kino laukumos. Tagad, kad viņa atkal ir atgriezusies uz Dailes teātra skatuves, skatītāji ir priecīgi redzēt viņu jaunos izrāžu projektos. Akvelīna saka, ka šīs atgriešanās ir ne tikai profesionāla, bet arī emocionāla pieredze, kura ir pilna ar atmiņām un sapņiem.

Atskatoties uz pagātni un nākotnes cerības

„Pēdējo piecu gadu notikumi un piedzīvojumi man ir pavēruši acis, un tagad es redzu un saprotu pārāk daudz. Man ir sajūta, ka katra pieredze ir sagatavojusi mani nākamajam solim,” viņa piebilst. Aktrises ceļojums ir parādījis, ka dzīve ir nepārtraukts proces, kas pilns ar izmaiņām un attīstību, un viņa ir gatava virzīties uz priekšu, pārņemot uzkrātās zināšanas un pieredzi, lai veidotu jaunas lomas kā teātrī, tā arī dzīvē. Akvelīna Līvmane ir ne tikai aktrise, bet arī burve, kura spēj radīt maģiju gan uz skatuves, gan ārpus tās. Viņas stāsts ir iedvesmojošs un apliecina, ka nekad nav par vēlu atgriezties savā patiesajā aicinājumā, pat ja ceļš ir vedis citās virzienos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas