Ankipāns: “Esam favorīti, bet ieslīgt pašapmierinātībā nevajadzētu”

HK “Mogo”/RSU komandas sezonas sākums

Jaunās sezonas tuvošanās ir radījusi lielu interesi par HK “Mogo”/RSU komandas sniegumu. Galvenais treneris Ģirts Ankipāns, runājot ar portālu Sportacentrs.com, atklāja, ka komanda ir labā draivā un gatavībā, taču nepieciešama piesardzība, lai izvairītos no pašapmierinātības.

Pašapmierinātības risks

“Esam favorīti, bet ieslīgt pašapmierinātībā nevajadzētu,” uzsvēra Ankipāns. Viņš skaidroja, ka spēlētāju mentalitāte un sagatavošanās ir būtiski, lai sasniegtu izvirzītos mērķus. Treneris apzinās, ka būtu jāstrādā nepārtraukti, lai komanda varētu saglabāt augsto sniegumu visā sezonas garumā.

Sezona kā dzīvs organisms

Ankipāns turpināja: “Komanda nekad nebūs par 100 procentiem gatava, tāpat kā Rīga. Tas ir dzīvs organisms.” Treneris uzskata, ka katra sezona ir unikāla un prasa pastāvīgu pielāgošanos un izmaiņas. Pēc pirmās sezonas spēles būs iespējams izdarīt secinājumus par to, kas jāuzlabo un kādi aspekti jāņem vērā, lai uzlabotu komandas sniegumu.

Secinājumi pēc pirmās spēles

Ir skaidrs, ka sezonas pirmajā spēlē tiks testētas komandas sagatavotības un spējas, un Ankipāns nešaubās par nepieciešamību analizēt rezultātus: “Pēc pirmās sezonas spēles jau varēs izdarīt secinājumus, kas jāuzlabo.” Tas liecina par trenera apņemšanos nodrošināt, ka komanda turpina attīstīties un augt. HK “Mogo”/RSU fani ar nepacietību gaida sezonas sākumu un cer uz panākumiem, taču trenera Ģirta Ankipāna vārdi brīdina par piesardzību un nepieciešamību pastāvīgi strādāt pie sevis.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas